Bahçeli noktayı koydu: 10 Temmuz hikayesi...

MHP lideri Bahçeli, "MHP'yi itibarsızlaştıran, tarlaya süren, korsan toplantılar için gerekli işlem yapılacaktır" dedi.

GİRİŞ 12.07.2016 13:54 GÜNCELLEME 12.07.2016 14:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısının çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Daha önceki bir açıklamanızda MHP'de ayıklanma mevsiminin başlayacağını söylemiştiniz. Önümüzdeki günlerde bir disiplin işlemi görecek miyiz?" sorusu üzerine Bahçeli, şunları ifade etti:

10 TEMMUZ HİKAYESİ SONA ERDİ

"Dört arkadaşın ortak toplantısında basına intikal eden üç önemli başlık bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi, önemli olanı odur; yargının kararını sabırla beklemektir. Onu biz de istiyoruz, onların da istedikleri görülüyor. Demek ki 10 Temmuz hikayesi sona ermiştir. Şimdi önümüze bakacağız. Diğer konular onların kendilerinin bileceği iştir. Ancak 7 aya yaklaşan bir süreç içerisinde MHP'yi itibarsızlaştıran, tarlaya süren, korsan toplantılar yapan, tellere tırmanan, bayramlaşma alternatifini ortaya koyan eğer birileri varsa, ki inceleniyor, bunlar da Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmek suretiyle üzerlerinde gerekli işlem yapılacaktır. MHP ayıklanacak ve yeniden kaynaşarak yoluna devam edecektir."

YAYLA HEPİMİZİN, İSTEYEN ÇIKSIN

Muhaliflerin Tekir Yaylası Kurultayı'nı toplayacağı iddiasına yönelik Bahçeli, "Yayla hepimizin yaylasıdır, isteyen çıksın." ifadesini kullandı.

Bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşılarından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de öldürüldüğüne ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Bize intikal eden bir bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiyi milletimizle paylaşacak olan siyasi iktidardır. Siyasi iktidar da önümüzdeki günlerde, 'Doğru veya değildir.' diyerek bir açıklama yapmak mecburiyetindedir. Onun haricinde bazı kaynaklara dayalı olarak Türkiye üzerinde bazı sonuçlar elde etme çabalarına da dikkat etmek lazımdır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 15
  • ilkay 7 yıl önce Şikayet Et
    kaç tane kongreyi nasıl kazandığı belli oluyor zaten.ülke dışında meydana gelmiş bir olay için hükümet biliyor ya da nasıl olurda bilmiyor kükremeleri de zavallı kafaların işi.halen 19..yüzyılda kalmış,küflenmiş kafalar bunlar.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    makarnaci bahcali
    Cevapla
  • kadir eğri 7 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli seni bir adam sanmıştım
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiya elebaşlarından birinin öldürüldüğü haberleri hakkında," Türkiye üzerinde bazı sonuçlar elde etme çabalarına da dikkat etmek lazım" demek ne demek? Elebaşlarından birinin öldürülmesi haberleri bazılarının canını mı sıkıyor?
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    öldü veya ölmedi diye memlekette "hükümet bilmiyor bu nasıl memleket" gibi söylemler doğru değil diyor, art niyetten kurtulursan anlarsın
    Cevapla
  • bozok 7 yıl önce Şikayet Et
    buna ne denir daha. yazık o yaşta bu kadar istenmediği halde o koltuğa hem de başlkalarının desteği olduğunu bilerek teslim olarak yapışmaya ne denir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar