MHP'de 9 istifa daha!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Murat Çiçek, il yönetiminden 9 kişinin ayrıldığını söyledi.

MHP'de 9 istifa daha!
MHP'de 9 istifa daha!
GİRİŞ 14.07.2016 15:33 GÜNCELLEME 14.07.2016 15:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Murat Çiçek yaptığı açıklamada, "MHP Konya il yönetimde 18.01.2015 tarihinden bu tarafa çalıştığımız Kadir Koman, Ali Sarıtaş, Mehmet Uyanık, Ferudun Tavlan, Erdoğan Koru, İcabi Keskinbalta, Zeki Türker, Tayyar Tunç ve Davut Ceylan'ın yönetimimizle bir ilgisi kalmamıştır. MHP Konya İl Başkanlığı olarak kalan 30'a yakın yöneticimizle liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde ve görevimizin başındayız" dedi. 

YORUMLAR 3
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    MHP bitik bir partidir, ölmüşte mezarı yok !
    Cevapla
  • Mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli Allah'ın izniyle paralele gönül verenlerin alayına yeter.Bahçeli şimdiye kadar Devletinin arkasında dimdik durdu.HDP'ye de iktidara taşımadı.Ççok büyük bir oyunu bozdu.Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin sadık gerçek ülkücüleri, partinizi paralelcilerin oyuncağı olmamak için sonuna kadar mücadele edin. bu iş parti işini aştı vatan-millet meselesi oldu. o rantçıların tutunmasına izin vermeyin. çevremizdeki bir çok paralel tek bir yerden emir almış şekilde hep aynı siyasi şahsiyete , malum kişiye oy vereceğiz diyorlar. demekki her şey doğru. paralel partiyi ele geçirmek için taarruzda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler