Başbakan ve Bahçeli'den ortak açıklama!

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP lideri Devlet Bahçeli ortak basın toplantısı düzenliyor

GİRİŞ 19.07.2016 13:47 GÜNCELLEME 19.07.2016 14:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki lider, ortak açıklama yapmak üzere kameraların karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o konuşmadan satır başları

Bahçeli: Önümzdeki günlere ışık tutabilecek yaklaşımlar ortaya konulmuştur. 15 Temmuz'da başlayan darbe teşebbüsü mevcut iktidarın dik duruşu nedeniyle kısa sürede bastırılmıştır. Çok kısa sürede darbenin hemen sonuçları net görülmemekle birlikte, tehlike boyutundan uzaklaştırılmıştır. Sayın Başbakanı'mıza teşekkür ediyorum, milletimize geçmiş olsun diyorum.

Başbakan:15 temmuz gecesi bir darbe kalkışmasını milletin iradesi ile etkisiz hale getirmiş bulunuyoruz. Darbe il ilgili süreç milletimiz adına başarı ile sonuçlandı. Ancak işimiz sona ermedi. Sayın Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi yapacak çok işimiz var. Bu acıları millet bir daha yaşamasın

Bu girişimin ilk anından itibaren sayın Bahçeli telefonla arayarak her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etmiştir. Sadece destek değil, meydanlarda biz de olacağız demiştir. Diğer siyasi partiler de topyekün olarak terör odaklarına karşı tek yürek olmuş ve bu bela defedilmiştir. Bundan sonra yapacak işimiz var daha. Türkiye'de artık bölücü terör ve darbe girişimleri gündemi işgal etmekten çıkarılacak. Bir kez daha sayın Bahçeli'ye milletimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz de tabi ki farklılıklarımız var ama hepimizin gözlerinden akan yaşlar aynı. Her zaman bu tabloyu muhafaza etmek bizlerin görevi olmalıdır. Baştan beri MHP bu hassasiyeti göstermiştir. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır anlayışını görmekten memnuniyet duydum.

YORUMLAR 15
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    MHP her zaman kalbimizde yerin vardır. Hani olmaz ya oldu da AK partiye kızıp o sinirle CHP ye oy versem yemin ediyorum oy verdiğim elimle bir daha yemek yemem.
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir ak Partili olarak MHPyi hiç bir zaman chp gibi, kendime yabancı görmemişimdir !
    Cevapla
  • One minut 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana sayin Bahceli,Allah bu milletin birlik ve beraberligini bir an önce nasip etsin. Tebrikler Sayin Bahceli
    Cevapla
  • ciminli 7 yıl önce Şikayet Et
    nerde meralciler
    Cevapla
  • Mahsun 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan için bir kum tanesi kadar dahi faydası olan herkese müteşekkiriz, duacıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı