Erdoğan meydan okudu! Bütün etaplarınızla gelin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'de yaptığı konuşmada FETÖ'ye meydan okudu, 'kaç etabınız varsa hepsiyle gelin' dedi.

GİRİŞ 22.07.2016 21:35 GÜNCELLEME 22.07.2016 23:15
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Darbe girişimi gecesi cuntacılar tarafından bombalanan TBMM'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada bir konuşma yaptı.

Meclis'in bombardıman sonucu yıkılan bölümlerinin fotoğraflarını Batılı muhataplara gönderileceğini ifade eden Erdoğan, "Meclisimizin bu halini görünce gerçekten büyük bir hüsran yaşadım" dedi.

Başarısız olan darbe girişiminin ardından, "ikinci etap gelecek, üçüncü etap gelecek" şeklindeki söylentilere de değinerek "tüm etaplarınızla birlikte gelin" ifadesini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

Meclis'imizin bu halini görünce gerçekten büyük bir hüsran yaşadım.

Bunu yapanların Türkiye Cumhuriyeti'nin askeri olması mümkün değil. Bunlar çok açık net teröristlerdir.

Bunların Pensilvanya'daki yöneticisi oradan meydan okuyor kendine göre. Bir taraftan da Türkiye'den kaçıp oradaki çiftliklerinde buluştukları kişilerle beraber burayı izlemeye kalktılar. Hamdolsun. Rabbim'in lütfu, bekledikleri neticeyi alamadılar.

İKİNCİ BİR TALİMATA KADAR SAKIN MEYDANLARI BIRAKMAYIN

Ben milletime şu çağrıda bulunuyorum: İkinci bir talimata kadar sakın bu meydanları bırakmayın. 

Nihai kararı milletimizle beraber vereceğiz. Bu öyle bir virüs ki metastaz yapmış. Hiç ummadığınız bir yerden tekrar üreyebilir. Ama biz bunu minimize etmek durumundayız.

Bunlar takiyyeyi çok başarılı yapıyorlar. Kendilerini çok iyi gizliyorlar. Bunlar, bukalemuna saygısızlık olur. Ondan öteler. 

BATI PARANTEZ İÇİNDE KINAMALAR YAPMASIN

Meclis'imizi gezerken gördüğüm hal şu anda dünyaya bir örnektir. Eğer Batı gerçekten demokrasiye inandığını söylüyorsa, bize sağdan soldan ikircikli tavırlarla, parantez içinde kınamalar yapmasınlar. 

Biz Dışişleri'miz vasıtasıyla tüm dünyaya bu fotoğrafları göndereceğiz. Halkın oylarıyla seçilmiş iktidara çıkıp da bundan sonra kolay kolay diktatör demezler.

BENİM MİLLETİM BU OLAYDA DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Ben milletimi çok çok iyi tanıdığımı zannediyorum. Benim milletim şu olayda dünyaya bir örnektir. 

Benim milletim elhamdüllillah tankların karşısında dimdik durmuş, çocuğuyla kadınıyla erkeğiyle şehadete yürümüşlerdir. Bu çok önemliydi.

NE KADAR ETABINIZ VARSA HEPSİYLE GELİN

Birçok virüsler dolaşıyor, 'ikinci etabı, üçüncü etabı gelecek' diyorlar. Ne kadar etabınız varsa hepsiyle beraber gelin. O gece zaten milletim size gerekli olan cevabı verdi.

Bazıları diyor ki "bu kadar çok kişiyi içeri almak doğru mu?" İşte şimdi adalet çalışıyor. Çünkü gecikmiş adalet, adalet değildir.

OHAL ÇIKINCA MİLLET MARKETLERE DEĞİL MEYDANLARA KOŞTU

OHAL çıktı. Çıktı da, millet marketlere mi koştu? Yoksa millet evinden çıkıp meydanlara mı koştu? Eskiden OHAL çıktığı zaman millet marketleri bakkalları boşaltıp evine stok yapardı. Ama şimdi tam tersi oldu.

EVELALLAH HAZIRLIKLARIMIZ VAR

Bazıları diyorlar ki, 'böyle dönemlerde finans sıkıntısı çekilir.' Evelallah Türkiye böyle bir finans sıkıntısını çekmeyecek. Bizim hazırlıklarımız var bu noktada.

Tüm yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz.

YORUMLAR 76
  • Karolin 7 yıl önce Şikayet Et
    Tükenmiş bir ab tükenmek için kaşınan bir abd var karşımızda ama onların da tükenmesi ve dağılması kaçınılmaz bu kadar yanlıştan sonra gülü seven dikenine katlanır abd seçimlerini bekleyin abd de çöküş başlayacaktır
    Cevapla
  • haluk 7 yıl önce Şikayet Et
    abd ve ab babalarıyla gediler ne yapabildiler nankör hainler
    Cevapla
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kanımızın son damlasına kadar sizin yanınızdayız.Bu vatanı kimseye bırakmayız.Öleceksekte insan gibi ölür şehit oluruz.Bu milleti hiçkimse esaret altına alamaz.Türk milletinde bu yürek bu iman olduğu sürece
    Cevapla
  • oğuz han 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ile Hükümet ve Muhalefet birlikte el le olduğumuz sürece Yğce yaradanın izniyle gördük ki Tank Top Tüfek bile birşey yapamadı bu Millete. Evet ABD uşağı Fetö Reis i Cumhur haklı. Cesaretin varsa gel memleketine (tüm etabınla) görelim bi mertlik yanını. varsa oda tabi.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ına kurban Reisssssssssssssssss Allah seni ve Ülkemizi Tüm zali,hain.münafık ve kafirlerin şerrinden,fitnesinden ve belasındaqn muhafaza etsin,Onları da her zaman kahru perişan etsin,zelil ve rüsvay etsin Amim.Amin.Amin.Amin.Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi