Erdoğan: Hepsini biliyoruz! Vakti geldiğinde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti.

GİRİŞ 24.07.2016 00:22 GÜNCELLEME 24.07.2016 09:30
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesinden beri meydanlarda demokrasi nöbeti tutan, Türkiye'nin her yerindeki vatandaşlara Ankara'dan seslendi.

Önce meydanlardaki vatandaşlara, 15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık örneği sergileyenlere, darbeye karşı duruş sergileyen siyasi partilere ve onların seçmenlerine teşekkür eden Erdoğan, operasyonlarla ilgili son rakamları da verdi. Erdoğan "13 bin 165 kişi gözaltında hesap veriyorlar. 123'ü general 5 bin 863 kişi tutuklandı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

Meydanları dolduran tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz gecesi 246 kardeşimiz şehit oldu. Şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle tarih yazdılar.

Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Bundan böyle her yıl 15 Temmuz gününde onlar yad edeceğiz. Milletimiz 710 yıl önce Söğüt'te, 563 yıl önce İstanbul'da olduğu gibi Anadolu topraklarını istikbali olarak gördüğünü yine tüm dünyaya kanıtlamıştır. Bu meydan okumayı sadece şu ve bu kesim değil milletimizin tamamı yapmıştır.

Bu mücadeleyi destekleyen tüm siyasi partilere ve onlara oy veren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. 

Bu darbe girişimi aynı zamanda TSK'ya da yapılmıştır. Bizlere zaferi nasip eden Rabbimize hamd olsun. Allah sizlerden razı olsun. Meydanları darbecilere bırakmadınız.

13 BİNDEN FAZLA KİŞİ GÖZALTINDA

13 bin 165 kişi gözaltında hesap veriyorlar. 123'ü general 5 bin 863 kişi tutuklandı. Bu devlet kendisine silah çekene, vatandaşına kurşun sıkana hakettiği cezayı verecek kudrete sahiptir. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacak. 

"HEPSİNİ BİLİYORUZ, VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE ONLARIN HESAPLARINI DA ÖNLERİNE KOYACAĞIZ"

Türkiye'yi bu ihanet çetesi mensupları aracılığıyla, bu vatan hainleri vasıtasıyla tedip edeceklerini, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz akşamı harekete geçenler ertesi gün akşam olmadan milletimiz tarafından hüsrana uğratılmışlardır. Bu sözüm, maşalarla birlikte onları bir katil sürüsü halinde sokaklara salanlar için de geçerlidir. Hepsini biliyoruz, vakti saati geldiğinde onların hesaplarını da önlerine koyacağız.

YORUMLAR 35
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte lider işte halk. Allah seni bu ülkenin başından eksik etmesin. Reis sana tuzak kuranların tuzaklarını başına geçirsin.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Derginin adı üstünde SIZINTI , göstere göstere sızmışlar devlete. ...........
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakimiyet Allahındır!!
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    desifre cok zor degil aralik 2013 yilindan sonraki sizinti dergisinin abonelerinin kimlik bilgilerini cikarin aralarinda ne kadar asker, polis, hakim, savci avukat vs. devlet memuru varsa inceleyip tespit edin ve gercekten bagli olanlar o abonelik listesinde cikar. gecmis yillari da karsilastirin ve onlara gercek bagli olanlarin alayini vatana ihanet sucundan gorevlerinden atin ve mesul olanlari cezalandirin.
    Cevapla
  • Tespit 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanetten daha büyük bir suç var mı? Yoksa cezası da İDAM olmalı. Merhamet etmek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı