Kadıköy'de demokrasi şöleni

FETÖ'nün kalkıştığı hain darbe girişimine tepkiler çığ gibi büyürken bir tepkide Kadıköy'den geldi.

Kadıköy'de demokrasi şöleni
Kadıköy'de demokrasi şöleni
GİRİŞ 24.07.2016 16:11 GÜNCELLEME 24.07.2016 16:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de bulunan STK'ların düzenlemiş olduğu Demokrasi Mitingi'ne başta AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığımız olmak üzere diğer siyasi partilerden de destek geldi.

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR OKUNDU

Kadıköy'deki STK'ların Kadıköy Meydanı'nda düzenlediği ve AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığımızın desteğiyle, CHP Kadıköy İlçe Başkanı, milletvekillerimiz Hurşit Yıldırım, Osman Boyraz ve Hasan Turan, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın hocası Semra Acar,gazeteciler Fatih Tezcan, Sevda Türküsev ve birçok vatandaşın katıldığı muhteşem bir demokrasi şöleni yaşandı.Mitingde Kuran-ı Kerim ve demokrasi şehitlerimiz için dualar okundu.

BU ZAFER TARİHE GEÇTİ

Mitingde konuşma yapan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanımız İsa Mesih Şahin, alçak darbe girişiminin milletin cesur duruşuyla engellendiğini, aziz milletimizin vatan sevgisini ve gücünü dünyanın bir kez daha gördüğünü, milletimizin bu zaferinin tarihe geçtiğini ifade etti.

Ayrıca mitingde STK'lardan kınama metni yayınlanırken konuşma yapan milletvekilleri ve gazeteciler de, bu zor günleri aşabilmek için milletçe birliğimizin ve beraberliğimizin aynı inançla devam etmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Meydanda toplanan coşkulu vatandaşlarımız ilerleyen saatlere kadar sloganlar atarak, bayraklarını sallayarak demokrasi  nöbetine devam ettiler.

YORUMLAR 2
  • İzmitli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeden bu günlerinde gördük.. Gerçi görmek istediğimiz buydu.. Ölürüm CHP mitingine gitmem.. Ölürüm.ak parti mitingine gitmem diyenlerle doluydu ülkemiz.. Bu şu demek kimse boşu boşuna yemin.etmesin kalp kirmasin. Bundan sonra.. Benim için.sıkıntı yok ama kardeşçe yaşiyalim.. Bizim başka yaşayacak yerimiz yok insanca kardeşçe.yaşiyalim
    Cevapla
  • rauf 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kardesim aynen öyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı