Erdoğan'i İstanbul'a böyle getirdiler...

15 Temmuz gecesi darbecileri şaşırtmak için Dalaman Havalimanı'ndan 3 uçağın havalandığı ortaya çıktı.

Erdoğan'i İstanbul'a böyle getirdiler...
Erdoğan'i İstanbul'a böyle getirdiler...
GİRİŞ 24.07.2016 16:36 GÜNCELLEME 24.07.2016 16:38
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminden saatler önce darbeci askerler Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 yıllık özel pilotunu arayarak 'Cumhurbaşkanı'nın tatil dönüşü Ankara'ya gelirken kullanacağı rota' istemiş.

İLK KEZ SORULAN SORU

Erdoğan'ın eski bir asker olan özel pilotu ise rotanın henüz belli  belirterek  "Rota belli olsa bile kimseye vermem. Hem siz rotayı ne yapacaksınız? Bugüne kadar kimse bize uçuştan önce böyle bir şey sormadı. Güvenlik için rotayı sadece pilotların bilmesi gerekir" diyor.

Karşı taraf bir kaç kez daha ısrar etse de pilottan rotayı alamıyor.

3 AYRI UÇAK HAVALANDI

O geceye ilişkin bir diğer çarpıcı ayrıntı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'a götürülmesi ile alakalı.  15 Temmuz gecesi helikopterle gizlice Dalaman'a ulaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan için Dalaman Havalimanı'ndan 3 ayrı uçak bekletiliyor. Erdoğan teknik özelliklerini çok iyi bildiği TC-ATA uçağını tercih ediyor. Ve bu uçağa binip yola çıkıyor.

İNEGÖL ÜSTÜNDE GELEN EMİR

ATA uçağının hemen ardından Cumhurbaşkanlığı'na ait diğer uçaklar da Dalaman Havalimanı'ndan kalkıyor.  Amaç hainleri şaşırtmak. Cumhurbaşkanı'nın hangi uçak içinde olduğunu anlayamamaları. İnegöl'ün üstüne gelene kadar uçağın nereye ineceğini kimse bilmiyor. İnegöl üstündeyken Erdoğan İstanbul'a inin emrini veriyor.

 

KAYNAK: POSTA
YORUMLAR 32
  • Mehmet Emin YILDIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    Ammaaa; Hükmü hem uçağa, hem havaya, hem karaya, hem denize, hem F-16 ve helikopterlere, hem geceye geçen Rabbimiz, onu muhafaza etti... Selametle İstanbul’a indirdi...
    Cevapla
  • Mehmet Emin YILDIZ 7 yıl önce Şikayet Et
    3) Gece dağdağalı ve karanlık... (gece uçuşundasın ve havada yapayalnızsın... İniş yapacağından emin değilsin... Yakıt ikmali yapamazsın... İltica edemezsin... Vatanın işgal ediliyor...). 4) Her taraftan ümit kesik vaziyette... (havada sana yardımcı olacak hiç bir hava kontrol unsuru ile irtibatın yok... Seni himaye edecek bir uçak ve helikopterin yok... Tam çaresizsin... Kule, emniyetli inişine garanti veremiyor...) 78 milyon yardımcı olacağım dese havada sana 5 para faydası yok...
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sana uzun ve saglikli omur versin sayin cumhurbaskanim
    Cevapla
  • Ali Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşallah
    Cevapla
  • seviyorum 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan, peygamberimizin tavsiyesine harfiyen uyarak hiç bir tedbiri eksik bırakmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni metro hattımız 31 Mart'a kadar ücretsiz
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi