Başbakan o gecenin kahramanlarını kabul etti

Başbakan: "Adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız. Anadolu kadınının ruhunu, Anadolu insanımızın asilliğini, ölümsüz hale getirdiniz"

GİRİŞ 26.07.2016 16:17 GÜNCELLEME 26.07.2016 20:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, FETÖ'nün  darbe girişiminde, canları pahasına sokaklara çıkan ve darbeye karşı gelen  vatandaşları kabul etti.

Yıldırım, Malatya'da darbecilerin bıraktığı tankı kullanan Mustafa  Özbey, Atatürk Havalimanı'nda bir tankın önüne yatan Metin Doğan, darbe  girişimine karşı kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz, eşi Şenol Boz ve komşusu  Gülseher Yüksel ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

Türk milletinin darbe girişimi gecesi destan yazdığını, o gece her bir  vatandaşın birer kahraman olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Direnişin simgesi haline  gelmiş kahramanlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum.  Sizler adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız. Her biriniz Anadolu kadınının  ruhunu, Anadolu insanımızın asilliğini ölümsüz hale getirdiniz." diye konuştu.





Vatandaşlar da ülkenin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisinde  bulunup, vatan ve bayrak için her zaman teyakkuzda olacaklarını dile getirdiler.

YORUMLAR 21
  • son osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    yüksele cevap! sadece sana şuursuz diyorum başka birşey demiyorum.....
    Cevapla
  • deniz7351 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar ne ile ödülledirilecekse ödüllendirilsin helal hoş olsun Allah onlara bu nimeti bahşeltti bari hayatlarının sonuna kadar devletin üst ve şerefli makamlarında görevler verilmeli gönüllleri kalbleri hoş edilmeli ALLAH onlardan razı olsun ha ayrıca ben doğulu değilim ama doğunun insanınıda tebrik edilmeli bu zor durumda yanımızda idi hiç bir taşkınlık göstermediler Allah onlardan da razı olsun
    Cevapla
  • alim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ebeden razı olsun bu vatan size her zaman minnettar
    Cevapla
  • mehmet yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara söyleyecek söz bulamıyorum. Nasıl bir iman nasıl bir inanç nasıl bir azim. Rabbim sen bu insanları cennetine koy. Bu insanları sevdiğin kulların arasına koy rabbim.
    Cevapla
  • Malatya 44 7 yıl önce Şikayet Et
    Malatya farkı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!