CHP'de 'Devlet Bahçeli' istifası

Adana'daki bulvarın adının değiştirilmesinde CHP grubunun birlik olmaması nedeniyle Grup Başkanvekili Serdar Seyhan istifa etti.

CHP'de 'Devlet Bahçeli' istifası
CHP'de 'Devlet Bahçeli' istifası
GİRİŞ 09.08.2016 17:35 GÜNCELLEME 09.08.2016 17:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Kenan Evren Bulvarı'nın isminin Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirilmesine yönelik oylamada CHP grubunun birlik olmayıp dağınık oy vermesi nedeniyle Grup Başkanvekili Serdar Seyhan istifa etti.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin oy çokluğuyla verdiği kararda dün Kenan Evren Bulvarı, Adnan Kahveci Bulvarı ve Yeşil Bulvar'ın ismi Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Oylamada AK Parti grubu çekimser kalırken, CHP grubundan bazıları kabul, bazıları red oy verdi, bir kısmı ise çekimser kaldı.

BİRLİK OLAMADIK

Büyükşehir Belediyesi'nin ağustos ayı ikinci oturumu bugün gerçekleşti. Gündem dışı söz alan CHP Grup Başkanvekili Serdar Seyhan, "Grupta evet veren de var hayır veren de var, çekimser kalan da var. Dolayısıyla tartışmaya neden oldu parti içerisinde. Birlik olmadı. Grup sözcüsü olarak sorumluluk aldım ve çekildim. Birlik olmalıydı ama ani bir durum olunca istişare edemedik" dedi.

YORUMLAR 2
  • ismi lazım değil 7 yıl önce Şikayet Et
    milletçe geçtiğimiz bu sıkıntılı dönemde bu tip haberleri şiddetle red ediyorum
    Cevapla
  • Kocasolak 7 yıl önce Şikayet Et
    Akp neden cekimser kalmis? Yazik tam destek olmaliydi. Bahceliye oy vermedim mhp ye hic vermedim ama k evrenle kiyas bile abes dir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...