FETÖ'cü Yeşil'den Erdoğan için şok tehditler

Zaman Gazetesi eski yazarlarından Hüseyin Gülerce, eski GYV Başkanı Mustafa Yeşil'le aralarında geçen şok bir diyaloğu anlattı.

FETÖ'cü Yeşil'den Erdoğan için şok tehditler
FETÖ'cü Yeşil'den Erdoğan için şok tehditler
GİRİŞ 11.08.2016 21:46 GÜNCELLEME 11.08.2016 21:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

17-25 Aralık sürecinde Zaman Gazetesi'nden ayrılıp Star Gazetesi'nde yazmaya başlayan Hüseyin Gülerce, FETÖ'nün insanları tehdit ederken, Cumhurbaşkanı hakkında ortaya attıkları tezviratlarla ilgili çarpıcı bir örnek verdi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Gülerce, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı olan Mustafa Yeşil'in kendisini tehdit ettiğini "ayağını denk al" dediğini aktardı.

Gülerce, Yeşil'in kendisine bu tehdidi yaparken Erdoğan'la ilgili de "O 30 Mart Yerel Seçimleri'ni görmeyecek, ya intihar edecek, ya da akıl hastanesine götürülecek" dediğini söyledi.

Hüseyin Gülerce şöyle konuştu:

Mustafa Yeşil ne söyledi de benim "hizmet dünyamı" yıktı? 25 Aralık'tan 3 gün sonra Ahmet Taşgetiren, istifa etti Bugün gazetesinden Star'a geçti. Birkaç dün sonra, Mustafa Yeşil yardımcısıyla Yalova'ya geldi. Ama ondan bir ay önce de, eşleriyle geldi ikisi, orada bir takım imalarla bana, "ayağını denk alsan" gibi bir şeyler söyledi. Beni ikaz ettiği belli. 

"Tayyip Bey" dedi, "30 Mart yerel seçimlerini göremeyecek" dedi, "ya intihar edecek ya da akıl hastanesine götürülecek" dedi. Benim kafam allak bullak oldu. Tayyip Bey imam hatip lisesi mezunu dindar bir insan, böyle bir insan ve intihar. O böyle deyince "siz bu işi neden büyütüyorsunuz, niye dedim yargıda, emniyette, TSK'da insanlar olmasını önceliyorsunuz" dedim. "Bak abi" dedi, sağ kolunu uzattı, "asıl kol bu" dedi, "diğerlerinin hepsi bu kolu korumak için."Ben hizmeti böyle mi anlamışım? Ben Gülen'den böyle bir şey duymamışım. Adam Silahlı Kuvvetleri ele geçirmenin asıl fetih olduğunu söylüyor. Ben bunu savcıya söyledikten sonra Mustafa Yeşil kaçtı.

YORUMLAR 10
  • yorum 7 yıl önce Şikayet Et
    tayyip erdoğan intihar etmedi ama fetöcüler o karanlık zindan da bir bir intihar haberlerini duyacaz gibi.
    Cevapla
  • doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö ülkeye bu kadar zarar verdikten sonra intihar etmeyi hiç mi aklından geçirmez.sanki amerika onu canlı verecek bigün kalp krizinden geberdi deyivercek bu kadar basit onlar için .Bunu da sanki bu ülkenein insanları yiyecek.
    Cevapla
  • Efem09 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö bu ihanetleri yaparken gulerce ve benzerleri de bu ihanetlere ortak deģil miydi ? Şimdi neden bu adamlar milleti uyutuyor. Tv ekranları neden bunlara teslim ? Fetö güclüyken fetöcü olan bu tipler şimdi devlet ve millet sevdalısı mı oldu ? Yazık cok yazık.
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gülerce sevdalısı degilim fakat 17 aralıktan sonra bu haşhaşilerden ayrıldı hepimiz bina şahit degilmiyiz? Aslinda ayrılması dershane krizinde başladı bilmeyen mi var?
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların en iyi yaptığı iftira kumpas ve kaçmak.!?.
    Cevapla
  • ??? 7 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef hüseyin bey,siz bana göre fetö nün ardında iki numara idiniz,yine maalesef ki sizi samimi bulmuyor,inanmıyorum...her zaman gözümde B planı olacaksınız,bence artık bu işlere karışmayın bizimde kafamızı karıştırmayın hz.vahşi diye bildiğimiz sahabe misali oturun bi kenarda sessiz sedasız.....umulur ki Allah Teala affeder.
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Konuşsun, konuşsun. O konuşmayıpta benmi konuşacağım. En yakınındaki insanlar elbette en çok şey bilenler. Ve kendimizden biliriz, bazı şeyler vakti-saati ve ortamı oluşmadan söylenemez. Ha, B planı için bizde AB hazırlamışız, endişelenme: Anti-B
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    sus lan :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!