Alperen Ocakları'nda Destici karmaşası

Alperen Ocakları dün gece Destici'nin istifasını istemişti. Bugün ise Başkan Aslan bildirinin bazı kişilerce içeride yayınlandığını söyledi.

Alperen Ocakları'nda Destici karmaşası
Alperen Ocakları'nda Destici karmaşası
GİRİŞ 17.08.2016 18:29 GÜNCELLEME 17.08.2016 18:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Dün gece saatlerinde Alperen Ocakları yöneticileri ve başkanlarının Mustafa Destici'nin istifasını istediğine dair bir bildiri yayınlanmıştı. Bugün ise ALPEREN Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. 
 
'İÇERDEKİ BİR KISIM ARKADAŞLAR...' 

Aslan, "Partililer ve Alperen Ocakları teşkilatlarımızca sergilediğimiz darbe karşıtı bu duruşumuzdan rahatsızlık duyan bazı odakların harekete geçtiğini görmekteyiz. Bu suretle ocaklarımız içindeki bir kısım arkadaşlarımızı etkileri altına alarak disiplinsiz davranışlara yöneltildiler" dedi. 

BPP ve Alperen Ocaklarını zayıflatmak ve değerini düşürmek isteyen bir takım odakların olduğunu belirten Aslan, "Partimiz ve Ocağımıza yapılan harici saldırılar karşısında en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, darbeci zihniyeti mutlu etmekten başka bir işe yaramayacaktır. OHAL şartlarında bu çıkışlarının iyi niyetle değerlendirilmeyeceğini ifade etmek isteriz" dedi.
 
'SİNSİ BİR AÇIKLAMA' 

Açıklamayı yapanları gayriahlaki davranışlar içerisinde bulunduklarını dile getiren Aslan, "Daha üç gün önce yapılan istişare toplantısının hemen ardından BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, Alperen Ocakları Genel Başkanı ve Genel Merkez Yöneticileri ile birlikte fotoğraf veren bu arkadaşlarımız, arkasından böyle sinsi bir açıklama yapmakla ortaya koymuş oldukları disiplinsiz ve gayriahlaki davranışları ile Alperen Ocakları Genel Merkezinin hiyerarşik yapısını sabote etmekle kalmamış, Genel Başkan, Genel Merkez Yöneticileri ve ülke genelindeki İl Ocak Teşkilatlarımızı hiçe sayan bir duruş ortaya koymuşlardır" dedi.
 
'DESTİCİ’NİN YANINDAYIZ'
 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yanında olduklarını dile getiren Aslan, "Bu itibarla sözümüz ona deklarasyonu yayınlayan kişilerin yetkili birimlerimizce alınan kararın ardından Alperen Ocakları hiç bir ilişkisi kalmamış, bütün görevlerine son verilmiştir. Alperen Ocakları Genel Merkezi ve tüm teşkilat birimleri ile birlikte, Muhsin Başkanımızın izinde, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin yanında olduğumuzu değerli kamuoyumuza ve dava arkadaşlarımıza saygı ile duyururuz" dedi.
 

YORUMLAR 9
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Destiyi destiyi kirali coook olduda biraz gec uyandik ama gec olsunda guc olmasi
    Cevapla
  • Manidar 7 yıl önce Şikayet Et
    Destici senin kim ve kimlerden olduğun er geç ortaya çıkacak
    Cevapla
  • Mehmet06 7 yıl önce Şikayet Et
    Paralelci desticinin yanında yer alıyorsan rahmetli Muhsin Başkana ihanet içerisindesin.
    Cevapla
  • doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkan yardımcıları fetöden gözaltında yalçın topçu ahmet eğilmez partide yok ahtapot muhsin başkanın partisinide sarmış sarmalamış .Aman destici dursun,dursun bakalım kaç oy alacak.
    Cevapla
  • kadir. 7 yıl önce Şikayet Et
    aman yanında olun aman zaten yuzde 1 oyunuz var onuda alamazsınız bu kafayla.kırık desti kan kaybettiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti