Bahçeli'den Cerablus açıklaması!

Bahçeli "Siyasi iradenin kararlı ve tavizsiz tutumunun arkasında milletçe güçlü bir şekilde durduğumuzu ifade etmek isterim" dedi

Bahçeli'den Cerablus açıklaması!
Bahçeli'den Cerablus açıklaması!
GİRİŞ 24.08.2016 17:19 GÜNCELLEME 24.08.2016 17:40
Bu Habere 199 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Suriye'nin Cerablus şehrine yönelik IŞİD harekatı için, "Milliyetçi Hareket Partisi, Celabrus’a yönelik başlatılan askeri harekatı çok olumlu bir gelişme olarak görmekte ve bütünüyle desteklemektedir. Siyasi iradenin kararlı ve tavizsiz tutumunun arkasında milletçe durduğumuzu bu vesileyle açık ve güçlü bir şekilde ifade etmek isterim. Cerablus ve mücavir alanların İŞID unsurlarından temizlenmesi, Türkiye’ye yönelik güvenlik tehdidinin bertaraf edilmesinde çok önemli bir adım olacaktır. Bu bölgedeki Türkiye-Suriye sınırının güvenliğinin tam olarak sağlanması, İŞID'in lojistik ve insan kaynakları ikmal yollarının kesilmesi ve sınırımızdan terörist sızmalarının önlenmesi en acil ihtiyaçtır." dedi.

YORUMLAR 199
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli siz adamın dibisiniz.
    Cevapla
  • osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulku ocaklarini eski haline getirmemiz lazim her ulkucuye eskiden oldugu gibi silah ve savas egitimi verilmeli kamplarimizi tekrardan acin ozel harekatci hocalarimizi goreve davet ediyorum. Mit uyuma amerika ingiliz ve israil yapilanmalarina karsi rahmetliler catli ve kisakurek in ekibini yeniden olusturun.
    Cevapla
  • Arda 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bey, diğer muhalefetleri düşününce, sizin gibi bir muhalefet lideri olması milletin içini ferahlatmakdır. Vatana olan hizmetlerinizi bu millet hiç unutmayacaktır.
    Cevapla
  • aynen 7 yıl önce Şikayet Et
    meşru müdafaa hakkımızı chp eleştirirken mhp destekliyor. yerli ve milli bahçeliye sonsuz teşekkürler...
    Cevapla
  • admin 7 yıl önce Şikayet Et
    süpersin yaaa.bitanesin.chp zihniyeti örnek alsın seni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!