Kılıçdaroğlu: Sözün bittiği yerdeyiz!

Kılıçdaroğlu, Şırnak'taki terör saldırısına ilişkin "Sözün bittiği yerdeyiz" dedi.

GİRİŞ 26.08.2016 13:34 GÜNCELLEME 26.08.2016 13:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından şunları kaydetti:

"Bu ülkenin insanları her gün acıyla uyanmamalı. Terörün her türlüsünü bu topraklardan, yurttaşların gündeminden sonsuza kadar çıkarmalıyız. Bu hain saldırılar birliğimizi asla bozamayacak. Cizre'de şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum."

HAVALİMANINDA KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'deki PKK saldırısında şehit olan askerin cenaze törenine katılmak üzere yola çıktı.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, teröre karşı ortak hareket edilmesi gerektiğini işaret etti. "Sözün bittiği yerdeyiz" diyen CHP Lideri, siyaset kurumunun daha aktif bir rol üstlenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

"BÜTÜN SİYASİ PARTİLER.."

Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi; "Allah sabır versin, Türkiye bu tür acıları hak etmiyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Bütün siyasi partilerin ortak hareket etmesi gerekiyor. Ortak hareket ederken kınıyoruz, lanetliyoruz. Siyaset kurumunun daha aktif bir rol üstlenmesi gerekiyor."

YORUMLAR 11
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke chpnin bittiği yerdeyiz diyebilse !
    Cevapla
  • musa 04 7 yıl önce Şikayet Et
    SEN budurusu devam etir berber hareket edin gör bakalim terör kaliyormu yeterki mileti ayirmayin suclularida savunmayin hak yerini bulur
    Cevapla
  • Fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğl,Belediyelerin yetkilerini gözden geçirin. Teröre yarım ve yataklık edenleri yetkilerini kaldırın. Hükümete destek olun. Kayyum atamasını meclisten geçirin. İç güvenlik yasasını sertleştir. Yoksa bu terör bitmez. Her ölenin vebalı omuzlarınızda olacaktır.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk yi savunma chp o senin kardesin degildir. Simdi aklin basiga gelmistir.
    Cevapla
  • Fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk 3 partinin birlikte hareket etmesini bekliyor. Hükümete yardımcı olunması şarttır. Suçluya çözüm değil, Suçluları caydırmak şarttır.
    Cevapla
  • ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    birlik olun hep hep birlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!