HDP'nin küstah tehditine Bakan'dan sert cevap!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cerablus'ta düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonu ve FETÖ operasyonları hakkında bilgi verdi.

HDP'nin küstah tehditine Bakan'dan sert cevap!
HDP'nin küstah tehditine Bakan'dan sert cevap!
GİRİŞ 31.08.2016 11:44 GÜNCELLEME 31.08.2016 12:04
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Dün, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, örgütün medyasına Türkiye'nin yürüttüğü Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulunarak Türkiye'yi açık açık tehdit etmişti.Yüksekdağ, Münbiç'e yapılacak bir operasyonun Türkiye'yi doğrudan etkileyeceğini belirterek, "6-8 Ekim olayları gibi karşılık bulur" demişti.

Yüksekdağ'ın küstah açıklamalarına cevap İçişleri Bakanı Efkan Ala'dan geldi. Ala "Kimse Türkiye'yi tehdit etmeye kalkmasın. 6-7 ekim olayları tarihte kara bir lekedir." dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

"Zaman zaman Türkiye'de terör örgütlerine karşı operasyonlar yapılmaktadır. Hiçbir terör örgütünün faaliyette bulunmasın izin verilmemektedir. Bazı operasyonlar zamanlaması bakımından Türkiye'nin çıkarları dikkate alınarak yapılmaktadır. Farklı isimlendirmeler olabilir. Okul tanımlaması yanlıştır, 4 kişi alınmıştır o doğru. Kullandığımız dil önemlidir. Türkiye asla bu tür faaliyetlere izin vermemektir. Hiçbir terör örgütünün "okul" diye adlandırılacağı bir faaliyeti olamaz.

2016 YILINDA 865 KİŞİ TUTUKLANDI

Türkiye, terör örgütleriyle mücadele yürüten en etkin ülkedir. 145 ülkeden 52 bin kişiye Türkiye'ye giriş yasağı konulmuştur. Dünyaya örnek olacak faaliyet yürütülmektedir. 3 bini aşkın kişi sınırdışı edilmiştir. Sadece 2016 yılında 2 bin 147 kişi gözaltına alınmıştır, 865 kişi tutuklanmıştır, 476'sı yabancıdır DAEŞ operasyonunda. Diğer ülkelere görev düşmektedir.

FİGEN YÜKSEKDAĞ'IN TEHDİTİNE YANIT

Türkiye'yi kimse tehdit etmesin 6-7 ekim olayları bir kara lekedir. bunu bir referans olarak bir siyasi parti yetkilisi kullanmasın. Türkiye tehditlerden korkan bir ülke değildir. Herkes kendi ülkesi ile ilgili kaygılarda bulunsun. Suriye başka bir ülkedir. Kendi ülke insanının huzur ve güvenliğini nasıl bu kadar heba etme kolaylığı içinde buluyorsunuz. Yapılan açıklama siyaseten kabul edilebilir bir açıklama değildir."

YORUMLAR 81
  • erdal.. 7 yıl önce Şikayet Et
    asın bu cehennem zebanisini.....
    Cevapla
  • Mete TÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin ekmeğini yiyen vatan hainlerine ne zaman dokunulacak???
    Cevapla
  • Kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaç çeşit hain var? Ne bekleniyor da bu pkk avukatları cezalndırılmıyor.
    Cevapla
  • düşünendeli 7 yıl önce Şikayet Et
    nedenini bilen varsa söylesin
    Cevapla
  • vatan Fedaisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hala maaş alıyor. yazık. fitil fitil burnunuzdan gelsin. soyu sopu bozuk bunların .Bunların kimliğini elinden alıp bunları kovalim gitsin layık oldukları çöplük lerine.
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    sozlu cevap istemiyoruz bu kurban bayraminda da yasin borulerin katledilmemesi icin bu katil hdp ye biran once yaptirim yapilmali yetkililer sorumluluk almali ve bunlari infaz etmeliler hainler hincak kipcak cetelerinin nesilleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu