İçişleri Bakanı Efkan Ala görevi bıraktı

Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevi bıraktığını, yerine ise Süleyman Soylu'nun getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 31.08.2016 20:03 GÜNCELLEME 31.08.2016 21:25
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başbakan Binali Yıldırım, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevi bıraktığını duyurdu.

Yıldırım ayrıca Ala'nın yerine İçişleri Bakanlığı'na Süleyman Soylu'nun getirildiğini belirtti.

Soylu'dan boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na da Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu atandı.

YILDIRIM: EFKAN ALA'YA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada "İçişleri görevini bırakan Efkan Ala'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR 62
  • yerli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu zaten onun işi,bu mesainin karşılığını zaten alıyor.Görevler tevdi edilir.İyisine kötüsünede MİLLETi temsil eden ve 15 haziranı yaşamış CUMHUR BAŞKANIMIZ karar verir.Bize sadece yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek düşer.Kalbin sızlasada acısada bu böyledir.Ululemre itaat bizim kültürümüzde çok önemli bunuda unutma...
    Cevapla
  • Gölge 7 yıl önce Şikayet Et
    Günde 20 saatten fazla mesai yapsın,haftanın 7 günü ailesinin yüzünü görmeden yurt içi yurt dışı seyehatlerede bulunsun; pkk,fetö,dhkpc ve daeşle uğraşsın....Birde verdiği hizmeti beğenmeyip laf edin...Yazık insan harcamak bu kadar kolay olmasa gerek.İyisi ile kötüsü ile vatanına hizmet etmiş bir vatan sevdalısıdır Efkan Bey.Yolu açık olsun....
    Cevapla
  • muhammed salim 7 yıl önce Şikayet Et
    alamut alınana kadar haşhaşi babanın oğlu olsa kafasını ezeceksin.
    Cevapla
  • sermet 7 yıl önce Şikayet Et
    paralelden mi
    Cevapla
  • berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayıyla fetöcüleri veren efkan ala kadroların %80 i fetöcü dolarken herhalde başka yerlere bakıyordu.İsabetli bir tercih oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti