Gökçek'ten sert tepki: Haddinizi bilin!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkan ’görevden alınacağına’ yönelik iddialara Twitter’dan sert tepki gösterdi.

Gökçek'ten sert tepki: Haddinizi bilin!
Gökçek'ten sert tepki: Haddinizi bilin!
GİRİŞ 06.09.2016 11:19 GÜNCELLEME 06.09.2016 13:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkan ’görevden alınacağına’ dair iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bu kişilerin başlarında eski bir istihbaratçı bulunduğunu belirten Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

"Şimdi benim hakkımda akıllarınca algı yönetimi yapıp, benim görevden alınacağımı yaymaya çalışıyorlar. Hiçbir kaynak ve dayanak vermiyorlar. Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım. Canları hayli acıdı. Bu kişiler, kripto FETO’cular. Vazifeleri, Türkiye’de FETO’cuları duman eden polis, savcı ve siyasetçileri ‘Millî Damarcı’ diyerek görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak. Maalesef bunlar FETO karşıtı gibi görünüp, millî unsurlar hakkında algı yapma yöntemi kullanıyorlar. Başlarında eski bir istihbaratçı, müptezel bir avukat, birkaç beş para etmez gazeteci. Bir de soldan kiraladıkları bazı kalem ve sözcü. Yazan gazete Cumhuriyet. Konuşan solcu bir militan. Bak Castro, arkadaşların Ünsüz ve Çakan ışığa söyle, yakında size avcılık öğretenlerle beraber kapalı eğitim yapmaya başlarsınız. Bak, arkadaşınız Batı Trakyalı, şimdi içerde eğitime başladı. İftira ile adım atamazsınız. Bunlar size Gökçek nasihati. Demedi demeyin. Haddinizi bilin."

YORUMLAR 9
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP'li yorumcular ve beğenicileri Gökçek haberini görünce hemen harekete geçmişler. CHP'li oldukları nereden mi belli? Gökçek en çok CHP'lilerin nasırına bastığından en çok onlar rahatsız
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sana öyle geliyor.
    Cevapla
  • REİS 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanı istemeyen Chp'lilerdir.Gitmesini isteyen de...17-25 Aralıktan sonra fetöye karşı sert tavır koyduğunu bilmiyor musunuz..Böyle değerli insanları yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama ne olmuş böyle yav?
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın gökçek bunlara ençok yardım eden siz değilmiydiniz Arınç öyle demişti
    Cevapla
  • Keçiörenli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü cumhuriyet ne olduğu belli olan gazeteler ona lafım yok. Bir Ankaralı bir keçiörenli bir Ak partili olarak ama şunu iyi biliyorum Keçiöreni keçiören yapan Turgut Altınoka kaset kumpası yapan bu zat değil miydi ? Turgut özal üniversitesine hastanesine gayet arsa veren bu zat değil miydi. Bu adam sempatik görünebilir amma velakin tehlikeli biri. Devletimizin bekasına engel olacak her baş kesilmeli. Başta bu muhalif geçinen gazeteci yazar müsfetteleri sonra ne yaptığı kime hizmet ettiği belli olmayanlardan başlanarak.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    kumpas isi haric digerlerine katiliyorum. yapmissa cezasini ceksin. biraz uckuruna hakim olsun insanlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak