Eren Erdem Yavuz Sultan Selim'e hakaret etti

Cemevi etkinliğinde konuşan CHP'li vekil Eren Erdem, Yavuz Sultan Selim hakkında çirkin ifadeler kullandı.

GİRİŞ 18.09.2016 13:02 GÜNCELLEME 18.09.2016 22:18
Bu Habere 450 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece’deki Garip Dede Kültür ve Cemevi Derneği tarafından 'Sözümüz Kutsaldır' adı verilen Sonbahar Resitali düzenlendi.

Etkinlik nedeniyle polis ekipleri bölgede önlem alırken, gelenler de aramadan geçirildi. Cemevindeki etkinliğe, CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem de katıldı.

"O KANLI, YAVUZ SULTAN SELİM.."

CHP'li Eren Erdem, burada yaptığı konuşmada Alevi toplumunun Türkiye’de laiklik, demokrasi ve barışın çimentolarından birisi olduğunu anlatırken, "O kanlı, zalim Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, 'Pir Sultan Abdal Köprüsü' yapana kadar siyaseti bırakmayacağıma dair kendime söz verdim.

FAŞİST, ZALİM DEDİ

Ülkenin vergileriyle yapılan kurumlara; kanlı, faşist, zalimlerin isimlerini verdirmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 450
  • Taner ARAPLILI 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede okada4r savçıvar neden bitanesie atama dil uzatamazsın deyip dava açmıyor neden meydan böyleleri için boş kalıyor
    Cevapla
  • .... 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya paralel ya eski ergenokoncu..
    Cevapla
  • EFE 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz sultan selim kadar taş düşsün kafana. Bu haddini bilmez en ağır şekilde cezalandırılmalı.Böyle boş ,fitneci .iftiracı insanlar her zaman olacak tabii .Ama tavsiyemiz biraz tarih okusun bu cahiller.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yapabileceği siyaset ancak bir köprünün ismini değiştirmeye yeteceğinden vizyon olarak kendisine onu koymuş. liderleri aday koyarsa ömrünün sonuna kadar boş bir uğraşta arkadaşı göreceğiz demek
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    İran meslesine gelince Sasaniler ve eski devletleri Hz.ÖMER ve Amr İbnül As eliyle yaralandığı için islamiyete düşmanlıkları vardır..Ömer ismine de şiddetli gayz ederler.İran ile Osmanlı devleti arasında yaklaşık 40 kadar anlaşma imzalanmış hepsinde değişmeyen iki madde bulunmaktadır: 1.Al-i beyte zulmetmeyeceksiniz... 2.Harem-i şerifte karışıklık çıkartmayacaksınız olmuştur. İran'ın mahiyeti bugünde aynıdır.Alemi islam ile ittifak değil Çin ve Rusya ile aynı karededir.Eee ne demişler tarih tekerrürden ibarettir.Tarihi iyi bilelim ki ne nereden çıkıyor bilelim..Saygılarımla.
    Cevapla
  • Semih 7 yıl önce Şikayet Et
    Vücut gitmekten ise şahıslar feda edilmiştir.Ölen şehit olur öldüren katil olmaz fetva verilmiştir.Tüm orta asya ve coğrafyamızda bugün kan ve gözyaşı varsa Osmanlı'nın olmamasından kaynaklanır.O günde Osmanlı idarecileri bunu gördüklerinden adaletin tamimi için çok sevdikleri evlat ve kardeşlerini feda etmişler 600 sene dünyaya nefes aldırmışlardır.Resmi böyle okumak lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi