AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, planlanmış ve düşünülmüş bir erken seçimin söz konusu olmadığını açıkladı.

GİRİŞ 22.09.2016 12:58 GÜNCELLEME 22.09.2016 14:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti’nin seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya milletvekillerinin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UFUKTA ERKEN SEÇİM VAR MI?

15 Temmuz darbe girişiminin asla unutulmayacağını ve sorumluların gereken cezayı çekeceğini ifade eden Sorgun, Konya’nın kalkınması için yapılan yatırımlarında aksatılmadan sürdüğünü söyledi. Ahmet Sorgun seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı olması nedeniyle ‘Ufukta erken seçim var mı’ sorusuyla çok sık karşılaştığını hatırlatarak, “Biz hiç seçim olmayacakmış gibi dingin, yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız, olmamız gerekir daha doğrusu. Şuanda millet seçim derdinde değil, geçim derdinde. Bu bakımdan bizim bütün dikkatlerimizi milletin geçimine çevirmemiz gerekiyor. Bugüne kadar AK Partinin asla seçimden kaçmayacağını cümle alem biliyor. 7 Haziran’da bir seçim yaptık, 1 Kasım da bir seçim daha yaptık. Eğer ülkenin selameti gerektirirse asla seçimden kaçmayız. Ama AK Parti istikranın temsilcisi bir parti, bu bakımdan şu anda planlanmış, düşünülmüş bir seçim söz konusu değildir. Önemli olan ülkenin istikrarıdır” dedi.

YORUMLAR 5
  • hamit 7 yıl önce Şikayet Et
    boşverin bu erken seçim safsatalarını.durmak yok yola devam.chp nin rahatsızlığı ve erken seçim istemesi pkk,deaş,fetö ve dhkpc gibi terör örgütlerinin kamudan tasfiye edilmesinin,önüne geçmek.
    Cevapla
  • ilkin 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke bir erken seçim olsa kim iktidar olur onu Allah bilir.
    Cevapla
  • Baskentli 7 yıl önce Şikayet Et
    Erken seçim olursa ak parti yüzde yetmişle tekrar iktidar olur...
    Cevapla
  • ilkin 7 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yazmışsın kardeş %70 az %140 iktidar olur
    Cevapla
  • paşa 7 yıl önce Şikayet Et
    abi erken seçim olsa ne olur ne değişir bu chp kafayı yemiş bizi nasıl vaz geçirirsin onu bi düşün (teröre destek verme islama kin duyma konuşmalarına dikkat et abdestsiz dolaşma kemalll)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar