Kılıçdaroğlu: Maalesef beceremedik!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terörle mücadelenin ortak payda olması gerektiğini belirterek, “Bunu üzülerek ifade edeyim bir siyasetçi olarak beceremedik” dedi.

Kılıçdaroğlu: Maalesef beceremedik!
Kılıçdaroğlu: Maalesef beceremedik!
GİRİŞ 28.09.2016 17:34 GÜNCELLEME 28.09.2016 17:34
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tokat’taki programının ardından Çorum’a gelerek şehit ailelerini ziyaret etti. 

Terörün ortak paydası olması gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, “Terör konusunda ortak paydamızın olması lazım. Demokrasi dediğiniz şey siyasi partilerin ortak paydası ne kadar genişse demokrasi o kadar güçlü olur. Ortak payda ne kadar daralırsa demokrasi o kadar sorunlu olur. Terör bizim ortak paydamız olmak zorunda. Milli eğitim bizim ortak paydamız olmak zorunda. İşsizlik ortak paydamız olmak zorunda. Dış politika ortak paydamız olmak zorunda. Bunu üzülerek ifade edeyim bir siyasetçi olarak beceremedik. ,Bir siyasetçi olarak söylüyorum Maalesef beceremedik. O zaman haklı olarak soruyorsunuz. Haklısınız. Olması gereken o. Sonuçta hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Fikirlerimiz farklı olabilir. Ama iş memleket çıkarına gelince ortak politika oluşturmak zorundayız. Biz bunu isteriz. Her yerde söyleriz” dedi.

YORUMLAR 45
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Beceremediysen istifa et edebilirsen
    Cevapla
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır HDP Ve PKK'ya Kalkan Oldunuz PKK'yı Meclise Soktunuz Kıravatlı Terörislerde PKK'ya Avukatlık Ve Reklam Yaptılar
    Cevapla
  • CHP Lİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir chp li olarak üzülüyorum bize layık demekki son yılların en kötü genel başkanı kıvrık akşam başka sabah başka sol önünü hiç bir zaman göremeyecek
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    sana bir sorum olacak kılıçdaroğlu, ? kaçıncı seçim kaybetmen, her kaybedişinin ardından pişkinliğinle devam ediyor hala ümitleniyorsun, yav kişi bu kadar yüzsüz olamaz Mütedeyyin milletimiz sana oy vermez, ancak azgın bir azınlıktan başka detekleyenin yok!
    Cevapla
  • Ers 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar ne becerebildin'ki becerebildiğin şeyler kaos,teröriste yardım,kumpas başkada becerin yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!