Yalçın Topçu'dan CHP'ye çağrı!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, CHP’nin fırsat siyaseti yerine feraset siyaseti yürütmesi gerektiğini söyledi.

Yalçın Topçu'dan CHP'ye çağrı!
Yalçın Topçu'dan CHP'ye çağrı!
GİRİŞ 29.09.2016 13:02 GÜNCELLEME 29.09.2016 13:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

15 Temmuz hain darbe girişiminin merkezi konumunda olan 9 şehit ve 92 gazi veren Kazan’ın Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu ziyaret etti. Başkan Ertürk ve Doç. Dr. Ramazan Erkin Ünlü’den Kazanlı gazilerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Topçu ilgili bilgileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a arz edeceğini belirtti.

FIRSAT YERİNE FERASET SİYASETİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu “Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda şu parti bu parti ayrımı yapmadan ‘söz konusu olan vatan’ düsturuyla yürümemiz gereken bir dönemdeyiz.  noktada MHP’nin vatansever ve dirayetli duruşu takdire şayandır. CHP’nin ise fırsat siyaseti yerine feraset siyaseti yürütmesinde hem kendisi hem de ülkemiz açısından çok ciddi faydalar olacaktır. Türkiye tarihinin en doğru ve en etkin mücadelesi veriliyor. Armudun sapı üzümün çöpüyle uğraşılacak vakit değildir.” dedi.

ŞEHİT YAKINLARI İLE YAKINDAN İLGİLENİLİYOR

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün koordinesinde oluşturulan 110 kişilik ekip, şehit yakınları ve gazileri bir an olsun yalnız bırakmadan yakından ilgileniyor. Şehit yakınları ve gazilerin herhangi bir konuda mağduriyet yaşamaması için seferberlik halinde olan ekipler, bu alanda Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda şehit yakınlarına uzman psikologlar ve din görevlilerince mental destek verilirken, evleri de ekipler tarafından sürekli olarak temizleniyor. Şehitlerin evlerindeki tüm eksiklikler ekiplerce vakit kaybedilmeden gideriliyor.

YORUMLAR 1
  • katre 7 yıl önce Şikayet Et
    chp zaten bir asırdır feraset hiç gösteremediki. feraset sahibi olsalar suriye sınırındaki çalgılı çengili çilingir masası kurmazlardı acaba o ortamdan sonra genel başkanlarına nasıl bir rapor sundular.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!