Bakan Bozdağ: Tek tek ayıklanacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 13. Ankara İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışında konuştu.

GİRİŞ 30.09.2016 11:32 GÜNCELLEME 30.09.2016 12:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

3. Ankara İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışında konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sonrası başlayan operasyonlarla ilgili eleştirilere cevap verdi. Bozdağ, "Türkiye adımlarını kararlılıkla atmaya devam edecektir. FETÖ veya bölücü terör örgütü mensupları devletin içinden tek tek ayıklanacak. Kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Bozdağ'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: 

Türk ordusunun içinde FETÖ'nün ya da başka bir alçağın talimatı ile ölmeye, öldürmeye gidenler olduğu sürece Türkiye güçlü bir devlet olma vasfını sürdüremez. Bizim ordumuzun içinde devletin ve milletin emriyle ve onları yönetenlerin emriyle görev yapanların olması gerekir. Herhangi bir devlet kendisine ihanet edenleri çalıştırmak zorunda olursa devlet olma vasfını sürdüremez.

TEK TEK AYIKLANACAK

Bu Türkiye devletinin bir hakkıdır ve demokrasimizi, hukuk devletini korumak için bir hakkıdır. Bu konuda Türkiye adımlarını kararlılıkla atmaya devam edecektir. FETÖ veya bölücü terör örgütü mensupları devletin içinden tek tek ayıklanacak. Kimsenin şüphesi olmasın.. Bu devlete değil terör örgütlerine sadakati olanlar devlette istihdam edilmeyecektir. Bu ülkeye ihanet edenler endişe etsin.

TERÖRE BULAŞMAYANLAR ENDİŞE ETMESİN

Topluma bir korku salınıyor. Kimse korkmasın ama teröristler endişe etsin. Adalet isteyenler asla endişe etmesin. Hak yerini eninde sonunda bulacak. Haklı ile haksız adaletin terazisinde tartılarak birbirinden ayrılacaktır. Darbeye karışmamış, teröre bulaşmamış insanlarımızın herhangi bir endişeye düşmelerine mahal yoktur.

FETHULLAH GÜLEN YALANCILARIN ŞAHIDIR

FETÖ yeniden kara propogandaya başladılar. 14 Ağustos'ta yeni bir teşebbüs olacak dediler, oldu mu? Daha neler söylediler... Fetullah Gülen yalancıların şahıdır, müfterilerin şahıdır. Onunla birlikte hareket edenler de öyle.

YORUMLAR 1
  • Naime 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakanımızı tebrik ediyorum. FETÖ ile mücadelede Reisi yalnız bırakmadığı için. Rabbim yardımcısı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası