Başbakan Yıldırım: O defterler açılınca...

Lozan tartışmaları sırasında üslubunu iyice bozan Kılıçdaroğlu'na Başbakan Binali Yıldırım'dan tepki geldi. Yıldırım 'o defterler açılınca çok üzülür' dedi.

Başbakan Yıldırım: O defterler açılınca...
Başbakan Yıldırım: O defterler açılınca...
GİRİŞ 01.10.2016 20:25 GÜNCELLEME 01.10.2016 20:49
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, Meclis'teki açılış resepsiyonunda Lozan tartışmaları sırasında Kılıçdaroğlu'nun kullandığı üsluba tepki gösterdi.

"O DEFTERLER AÇILINCA ÜZÜLECEĞİ ÇOK ŞEYİ GÖRECEKSİNİZ"

Başbakan Yıldırım: "Lozan'ı ortaya koyup, Lozan üzerinden siyaset yapmak Sayın Kılıçdaroğlu'na bir şey kazandırmaz. O defterler açılınca üzüleceği çok şeyi göreceksiniz. Fevkalade ayrıştırıcı bir dil kullandı, bunu da doğrusu tasvip etmek mümkün değil" diye konuştu.

"BÖYLE BİR ÇILGINLIK YAPMAYA KALKARLARSA..."

İkinci darbe ihtimali iddialarını da değerlendiren Yıldırım, "Hükümetimiz, kurumlarımız gerekli tedbirleri alıyor, böyle bir çılgınlık yapmaya kalktıklarında bu sefer 15 Temmuz'dan daha ağır fatura öderler" dedi.

YORUMLAR 28
  • Anadolu takımı 7 yıl önce Şikayet Et
    Açın şu anlaşma ları artık Millet gerçekleri öğrensin.
    Cevapla
  • Erdinç 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhur başkanımızın Lozan hezimetini açtığı için yürekten teşekkür eder vede kutlarım.artık sayın cumhur başkanımızın hep 2023 demesini daha iyi anlıyor ve bir siyaset malzemesi olmadığını anladım.belki şimdi değil ama ileride lozan hezimetini sıkça duyacağımızı ve zamanı geldiğinde feshi yada birçok maddeye itirazları şimdiden duyar gibi oldum.zira şimdiki lozan Hezimetine polemiği bunun iyi bir habercisi.ama millet olarak tek yumruk ve tek yürek olmamız lağzım...
    Cevapla
  • Watandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet aski Imandandir..
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun aynı fikirdeyim. O zamankiler yapmış imzalamış neyse. Ama artık bu antlaşmadaki bazı maddelerin itirazları başlamalı. Zaten üzerimize her türlü geliyorlar. Bunu da söyleyelim
    Cevapla
  • Fırat Kalkanı 7 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım o defterler açılsa dahi yüzsüz adamlarının yüzü kızarmaz
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    çok geç kaldınız çok 15temmuz da bi önce halkın üzerine silah sıkanları tek tek bi kafasına sıkıp idam etseydiniz ama dedim ya geç kaldınız bu ihanet eden itler sizce duracaklar mı?
    Cevapla
  • emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    bizler olayları o günün şartlarına göre değerlendiremezsek her büyüğümüzü düşmanca görürüz fatih sultan mehmet in kardeş katlini yasalaştırması ancak şartlar hanedanın devamı için bunu o tarihte gerektirmiştir sevr o şartlarda mecburi imzalanmıştır lozan o günün şartlarında kötünün iyisi olmuştur ABD 13 savaş gemisi ingiliz baskısı 2 bir savaş göze alınamamıştır
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    olaya meşrutyet öncesi ve sonrası diye bakmalıyız. hilaffetden önce ve sonra türkiye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat