Resepsiyona giden CHP'liden ilginç tespit

TBMM'deki açılış resepsiyonuna katılan CHP'li vekil Özgür Özel, alkol servisi yapılmamasına isyan etti. Özel, 'dikkatimizden kaçmadı' dedi.

Resepsiyona giden CHP'liden ilginç tespit
Resepsiyona giden CHP'liden ilginç tespit
GİRİŞ 02.10.2016 00:35 GÜNCELLEME 02.10.2016 00:45
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'in açılış resepsiyonuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "resepsiyonda alkol servisinin yapılmayışı dikkati çeken bir ayrıntı. Burası Meclis Başkanı'nın kendi tercihlerine göre yönetebileceği bir yer değil." dedi.

"ALKOL MERAKLISI DEĞİLİZ AMA..."

Kimsenin, gelip de resepsiyonda içki içmenin meraklısı olmadığını vurgulayan Özel, "Ama bir yandan Yozgat Valisi OHAL'i nasıl fırsat bilip bir şeyler yapıyorsa, Meclis Başkanı da kendi tercihlerini milletvekillerine dayatıyor. Her türlü yaşam biçimine, her türlü tercihe saygılı olmak gerekiyorsa, bunu Türkiye'de vadediyorsanız, yönettiğiniz Meclis'te ülkenin seçilmiş 550 milletvekiline bu tip dayatmalar doğru bir davranış değildir." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 202
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    SARHOŞ OLUP ÜLKE YÖNETECEKSİNİZ ÖYLEMİ mal
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    İzansız arsız ahmaklar. Bu milletin 40 yetimin parasıyla bu toprakların merkez ocağında içki içtiğiniz yeter. Terbiyesiz herifler
    Cevapla
  • Mehmet Öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamu kurum ve kuruluşlarında sigara dahi içilmezken bu adam içki içmenin peşinde... yasaklara önce meclistekiler uymalı değil mi?
    Cevapla
  • Abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen git meyhaneye sarhoş utanmadan müslümanım diyor Allah on haram kıldığı şeyi savunuyor orası zevk-i sefa yeri bu kadar millet senin içkinin derdine düşmüş sana nasıl oy veriyor millet hayret ediyorum
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    içkinizi bari bu millete ödetmeyin. herhalde haram etme hakkımız var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!