Soylu'dan HDP'ye: Onlara acı haberim var!

Bakan Soylu, HDP'yi kastederek, 'Onlara acı bir haber vereyim, güvendikleri dağlara kar yağmaktadır, sırtlarını dayadıkları terör örgütü yok oluş girdabı içerisine girmiştir' dedi.

Soylu'dan HDP'ye: Onlara acı haberim var!
Soylu'dan HDP'ye: Onlara acı haberim var!
GİRİŞ 08.10.2016 19:15 GÜNCELLEME 08.10.2016 19:19
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Iğdır İl Başkanlığı'nca düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi dersinde yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK'nın artık bitiş sürecine girdiğini söyledi. 

HDP'nin PKK'ya ve türevlerine sırtını dayadığını ve bunu da açıkça itiraf ettiklerini hatırlatan Soylu, "onlara buradan acı haberi vereyim" diyerek şöyle konuştu:

"Bugün HDP siyaseten kendini yanlış konumlandırmış şekilde kendisine oy veren halkın, bireylerin yanında bulunmak yerine, kendi ifadeleriyle sırtını PKK'ya, PYD'ye dayayarak terörün yanında konumlandırmıştır.

Onlara buradan acı bir haber vereyim, güvendikleri dağlara kar yağmaktadır, sırtlarını dayadıkları terör örgütü yok oluş girdabı içerisine girmiştir. 15 Temmuz'dan sonra içlerindeki hainlerden temizlenmiş ve hareket kabiliyeti artmış güvenlik güçlerimiz düzenledikleri operasyonlarla artık aynı çizgide buluşmuş FETÖ, PKK ve DAEŞ'e karşı bir büyük mücadele başlatmışlardır.

İnşallah bölgemizde sivil siyaseti güçlendirecek, bu terör belasından kısa sürede ebediyen kurtulmuş olacağız. Hiç endişe etmeyin, demokrasiyi önceleyen, hukuk devletini önceleyenin başımız üzerinde yeri vardır.

Demokrasi ve hukuk içerisinde yanlış yapan varsa bu millet bu yanlışları tolere etme kabiliyetine sahip bir millettir. Ama milleti rehin alıp ondan sonra milleti sözde mahkemelere çağırıp onlara orada ceza kesmeye çalışanlara cezanın en ağırını ödeteceğimizi bu millet görmüştür, bilmektedir ve bilecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 56
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    hani bunların dukunmazlığı kaldırıldı hiç içeriye atılan biri yok ve adamlar daha halen pkk cenaze mersiminde bulunuyorlar bu ne
    Cevapla
  • gulsum 7 yıl önce Şikayet Et
    Hdp kapatilirsa siyasi ayak bitecektir..provakasyonlar en aza inecektir..chp de ortaligi karistirirsa ayni akibetin onuda bulacagi soylenmelidir..avrupa yi dinlemeyelim onlar insan haklarini bilselerdi dunyadaki zulme suskun kalmazlardi..biz kendi ulkemizi dusunelim...ulkemizi ic provakasyonlara karsi onlem alalim.carsi ,besiktas takimi.pkknin alevi ,kurt gibi provakasyonlarina karsi dikkat......Allah ulkemizi savunsun amin.
    Cevapla
  • Aynen 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet olm kolay mı teröristleri meclisten kovmak sabret
    Cevapla
  • gerçek kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    allah o tererüstleri ve iş birlikçilerini perişan etsin kürlügümden utanıyorum
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Süleyman soylu terör bitiyor diyorsunuz ama yandaslarini meclis te duruyor bu hdp meclisten kovulmadikca terör bitmez .Merve kavakci başörtü sebebiyle linç edildi. Siz pkk yandaslarini meclis te tutmaya devam ediyor sunuz.size disk kurulunda yapılan terbiyesizligi gördük.Kovarcasina hakaretler.Millet sizinle hdp mecllisten kovun beter edin.Hadi halk bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor