Kılıçdaroğlu'na sert cevap!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ,Kılıçdaroğlu'nun cezaevlerinde işkence ve kötü muamele iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'na sert cevap!
Kılıçdaroğlu'na sert cevap!
GİRİŞ 11.10.2016 16:57 GÜNCELLEME 11.10.2016 16:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

"Türkiye cezaevlerinde kötü muamele ve işkence olduğunu iddia edenler, hangi cezaevinde kötü muamele ve işkence olduğunu da söylemelidirler." diyen Bozdağ, iddiaların net tarif edilmesini istedi. 

Adalet Bakanı Bozdağ, şöyle devam etti:

"İsim vermiyorlar, işkence görenin, kötü muamele görenin, yapanların ismini vermiyorlar, yeri zamanı vermiyorlar. Türkiye'yi suçluyorlar ve Türkiye'nin bu iftiralar karşısında bu işleri soruşturmasına da imkan vermiyorlar. Çok net söylüyorum; Türkiye ceza ve tutukevlerinde kötü muamele, işkence yoktur. Kim bunun aksini iddia ediyorsa FETÖ'nün ve diğer terör örgütlerinin propagandalarına bilerek ya da bilmeyerek alet oluyor demektir. Böyle bir iddiası olan varsa, adresini, yerini, zamanını, kime, kim yapmış bunları açıklasın, biz de üzerine gidelim. Hem isim vermiyorlar, hem adres vermiyorlar, hem açıklamıyorlar sonra toptancı bir suçlama anlayışıyla Türkiye'yi suçluyorlar."

İFTİRALAR KÜRSÜDEN DİLE GETİRİLİYOR

Türkiye'yi itibarsızlaştırmak, Türkiye'nin aleyhine kanaat oluşturmak ve suçlamak için kara bir propaganda yürütüldüğüne dikkati çeken Bozdağ, "Anamuhalefet partisi lideri Türkiye'nin aleyhine, uluslararası bazı çevrelerin, terör örgütlerinin, Türkiye düşmanlarının yürüttüğü bu kirli kampanyaya alet olmamasını temenni ederim. Ben Adalet Bakanıyım, bana yazsın, göndersin, varsa inceleyelim, incelettirelim. İftiralar kürsülerden dile getiriliyor." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • aeaie 7 yıl önce Şikayet Et
    hakikaten çook sert demir gibi
    Cevapla
  • KBB 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakikatten CHP Seçmenini Anlamak Zor.
    Cevapla
  • ARA 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaset kumpası ile gelen bu kadar olur.Onu niye getirdiler zannediyorsunuz
    Cevapla
  • ihsan 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu salondakilerin gözünün içine baka baka yalan söylüyor çarpıtıyor - kimse sorgusuz hapsedilmiyor 3 defa sorgudan geçiriliyorlar suç sabitse tutuklanıyırlar . açığa alınan mağdur edilmiyor maaşınn üçte ikisini alıyor soruşturma bitene kadar yuh yani
    Cevapla
  • evren 7 yıl önce Şikayet Et
    bıyık de sus
    Cevapla
  • Fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    Susması gereken Kılıçdaroğlu dur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi