Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çirkin iftira!

CHP lideri Kılıçdaroğlu yine haddini aşan açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı PKK'yı desteklemekle suçladı.

GİRİŞ 28.10.2016 12:04 GÜNCELLEME 28.10.2016 13:55
Bu Habere 274 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haberturk TV'de verdiği röportajda 'Başkanlık tartışamalarına' ilişkin konuştu. Başkanlık sisteminin Türkiye'yi böleceğini iddia eden Kılıçdaroğlu, ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alarak "Türkiye'nin bu kadar sorunu varken, başkanlık sistemi tartışmaları ötelenmişken, bunun tekrar getirilmesini anlamış değilim. Sayın Bahçeli'nin ne düşündüğünü bilmiyoruz. MHP, Türkiye'yi ateşe atmak istiyorsa, Meclis'te "evet" oyu verebilir" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇİRKİN İFTİRA

Kılıçdaroğlu sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak çirkin iftiralarda bulundu. PKK'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteği ile Güneydoğu'da silahlandığını iddia eden Kılıçdaroğlu,  "Unutmayın, bu kişi düne kadar PKK ile beraberdi. PKK, Doğu'da neden bu kadar silahlandı? Kimin desteği ile kimin gözetiminde bu kadar silahlandı. Yarın bir gün birisi çıkıp "Tamam başkanlık sistemini kurduk, size bu bölgeyi veriyorum" derse kim ne diyebilecek?" ifadelerini kullandı.

İÇ SAVAŞ İÇİNDEYİZ

Başkanlık sisteminin referandumda halk tarafından reddedileceğini belirten Kılıçdaroğlu Türkiye'nin şu anda iç savaş içinde olduğunu iddia ederek şunları söyledi;

"Türkiye'nin geleceğini önemseyen herkes oturup düşünmeli. Halk iç savaştan mı yoksa barıştan mı yana? Biz zaten iç savaşın içindeyiz. Bir il boşaltılıyorsa bunun anlamı ne? Suriye'den farkımız ne? "

BYLOCK İDDİASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,ByLock kullanan isimlerin seçilerek kontrollü olarak savcılığa gönderildiğini  ve AK Parti'nin içindeki FETÖ'cüleri temizlemek için erken seçime hazırlandığını iddia etti.

YORUMLAR 274
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    cevap vermeye bile değmezsinnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
  • YurtTAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Suçluluk psikolojisi ile çemkiriyor, tum teror olaylarinin destekcisi ve yardakcisi da kendisi ve partisidir.
    Cevapla
  • Vizyon/misyon 7 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sorun şu; Bu herifte istikbal görüp oy verebilen %25!
    Cevapla
  • Dersim soytarısı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Yavuz Han karşısında çemkiren Tebrizli uşağı görür gibiyim. Milletin istikbaline aykırı, değerlerine aykırı bir tip bu herif.
    Cevapla
  • Densiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetin +18'lik ağızı. Siyah poşet lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler