Bakan'dan BBC'ye sert tepki!

Bakan Müezzinoğlu BBC'ye tepki göstererek, "Haber yapacaksa 3 milyon Suriyeli mağdur ve mazlum insana Türkiye'nin ev sahipliğini haber yapsın" dedi.

GİRİŞ 28.10.2016 12:47 GÜNCELLEME 28.10.2016 13:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çeşitli temas ve ziyaretler için Antalya'da bulunan Müezzinoğlu, kahvaltıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı milletvekilleri ve siyasi partilerin il başkanlarıyla bir araya geldi.Basına kapalı gerçekleşen toplantının başında açıklama yapan Müezzinoğlu, bakanlık olarak iş hayatının, ticaret, sanayi, ekonominin yoğun olduğu büyük illerden başlayarak değerlendirme toplantıları yaptıklarını, bu toplantıların beşincisini de bugün Antalya'da gerçekleştireceklerini söyledi.

BBC'YE SERT TEPKİ

Bir gazetecinin, BBC televizyonundaki bir programda Türkiye'deki tekstil atölyelerinde Suriyeli çocuk işçilerin çalıştırıldığı yönünde iddialarda bulunduğunu söylemesi üzerine Müezzinoğlu, BBC'nin yaptığı haberi, habercilik etiği anlamında doğru bulmadığını söyledi.

Müezzinoğlu, "Çocuk işçi veya çocuk çalışan diye bir haber yapsa anlarım. Ama Suriyeli çocuklar, Güneydoğulu çocuklar, şuralı çocuklar diye bir haberin kesinlikle art niyetli olduğu kanaatindeyim. BBC haber yapacaksa 3 milyon Suriyeli mağdur ve mazlum insana Türkiye'nin ev sahipliğini haber yapsın." dedi.

Bakan Müezzinoğlu, kıdem tazminatıyla ilgili bir soru üzerine konu üzerinde çalıştıklarını ve çalışmalarını bugün de sürdüreceklerini bildirdi.

 

YORUMLAR 2
  • hsn 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiye deki faaliyetleri sınırlandırılmalı by türk ve müslüman düşmanı yayın grubunun
    Cevapla
  • gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    türkiye medineli ensar sahabe gibi suriyeli kardeşini bağrına basmıştır.reis bumillete yeterde artar bile bu hayrın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız