Bakan Özhaseki: PKK bitti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "PKK köylerde, dağlarda bitti. Yurt dışına gidecekleri yerlerde inlerine kadar girildi" dedi.

GİRİŞ 30.10.2016 16:58 GÜNCELLEME 30.10.2016 17:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Tomarza İlçesine yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi, mesire alanı ve kapalı semt pazarı açılışına katılan Bakan Mehmet Özhaseki, hükümet olarak PKK terör örgütünün üstüne dirayetle gittiklerini belirtti. Özhaseki, "Bunların bir başka ortakları daha var ve en tehlikelisi olan FETÖ örgütüdür. Bizlerin içerisindeydi. Milletin paralarını alıp, büyüdüler. Bunlar bir gece içerisinde kurt adama döndüler. 15 Temmuz gecesi meclisi bombaladılar, yapılmadık ihanet bırakmadılar. Uçaklarımızla, tanklarımızla bizi vurmaya kalktılar. Bunca olaydan sonra anladık ki, bunlar bizim milli ve manevi duygularımızı yok etmeye çalıştılar. Askerin, polisin imamı var, bu ne iştir?Biz kimlere canımızı emanet etmişiz? Bunların içinde yüksek dereceli hakimleri varmış, Pensilvanya'nın emrine göre hareket eden. İhanet çetesi ortaya çıktı, geçenlerde istihbarat PKK ile FETÖ'nün işbirliğini açıkladı. İhanetin boyutunu görüyorsunuz değil mi? İhanet şebekesi FETÖ, askerlere yanlış koordinatlar verip boş yerleri bombalatıyorlar.  Şimdi bunların hepsi açığa çıktı" diye konuştu.

 
Türkiye'de 1300 kadar belediye olduğunu ve bu belediyelerin 102'si HDP'ye ait bulunduğunu kaydeden Özhaseki, şunları söyledi: "Belediyelerin zihniyet olarak hizmet kavramı akıllarından geçmiyor. Onların akıllarında Kandil'e hizmet etmek var. Böyle olunca onlara karşı tedbir almak gerekiyor. Taşeron altında ihalaler yapıp milletten aldıkları paraları Kandil'e gönderiyorlar. Çukurlar kazıp, devlete karşı tedbir alıyorlar. Biz devlet olarak bunlara seyirci mi olacağız. İstediğinizi yapın deyip göz mü yumacağız. Biz gözümüzü yummuyoruz. Biz 'Millet size oy verdiyse milletin yolunu, alt yapısını, ulaşım işini yapacaksınız, teröre, teröriste hizmet edemezsiniz' diyoruz. 25 belediyeye kayyum atandı. Kim, hangi belediye teröre hizmet ederse yakasından tutarız."
 
'PKK, KÖYLERDE, DAĞLARDA BİTTİ'
 
Doğu ve Güneydoğu illerinde yapılan yeni yatırımlara da değinen Bakan Özhaseki, "PKK köylerde, dağlarda bitti. Yurt dışına gidecekleri yerlerde inlerine kadar girildi. Bunların çoğu alan hakimiyeti ile uğraşıp bağımsızlık ilan etmeye çalışıyorlardı. Hamdolsun bitti. Bizler de terörün olduğu alanlarda yeni yaşam alanları yapmaya çalışıyoruz. O masum insanlara yeni evler yapıyoruz, devletin şefkat kanadı ile evler yapıp o insanların duasını alıyoruz. Devlet olarak onların yaralarını sarmaya çalışacağız. Her sokağa gidiyoruz, burası benim ülkem. Oradaki insanlarımızın elini sıktım, bir tek kem söz duymadım. HDP'liler sokağa çıkamıyorlar, eylem söylemlerine kimse itibar etmiyor. Bizim toplumumuz, vicdan ve merhamet toplumudur. İki milyonu aşkın Suriyeli kardeşlerimize sahip çıktık. Allah kimseyi vatansız, bayraksız bırakmasın.  Fransa'da Çevre Bakanlarının katıldığı toplantıda balıkların, çevrenin geleceği tartışıldı. Ben de Afrika ülkelerinde insanların öldüğünü söyledim, yurtsuz kaldığını, geleceğinin yok edildiğini söyledim. Çıt yok, ülkemizde darbe girişimi oldu bir tane geçmiş olsun demediler" diye konuştu.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • nakim 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hükümette gerçek devlet adamı demeye değer başbakan yıldırım kurtulmuş özhaseki ve soylu
    Cevapla
  • abdulhakim inanç 7 yıl önce Şikayet Et
    madem pkk bitti diyorsunuz da her gun bu sehitlerimiz nereden geliyor cevaplayin lutfen..
    Cevapla
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    sıra içeridekiler için idama
    Cevapla
  • ahmet coban 7 yıl önce Şikayet Et
    bitsin artik hainler yeter bu ulke cok cekti
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım inşaallah dediğin gibi olacak hainlerin sonu gelecek. Fakat sende biliyorsunki pkk nin henüz bittiği falan yok Suriye ve Irak in karışık durumundan istifade ve İslam düşmanı petrol sevdalısı dış güçlerin sayesinde şimdilik büyümeye devam ediyor.bitti deyip operasyonları sulandirmayalım boş sözlerle de davatandaşın gazını almaya çalışmayalım
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    zor ama hayırlısı diyorum halk destek veriyor halen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!