'Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunu haline geldi'

AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkede milli güvenlik sorunu haline geldiğini söyledi.

'Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunu haline geldi'
'Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunu haline geldi'
GİRİŞ 26.11.2016 16:17 GÜNCELLEME 26.11.2016 16:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Şahinbey Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ile Nejat Koçer’in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, toplantıda yaptığı konuşmada Atatürk'ün kurduğu CHP'nin sırtımızı teröristlere dayadık diyenlerin destekçisi olan bir parti kimliğine büründüğünü açıkladı.

KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ

1982 anayasasının yürürlüğe girdiği günden beri tartışılan bir anayasa olduğuna dikkat çeken Gül, “Türkiye’nin yeni ve sivil anayasaya ihtiyacı olduğunu sürekli vurguladık. 2 defa masaya oturduk, CHP masadan kaçtığı için gerçekleştiremedik. Görmediği metin için istemeyiz diyen bir muhalafet anlayışına sahip olan bir muhalefet partisi bu ülkeye bir şey veremez. Teröre destek verenlerle Kartal mitinglerine katılan Kılıçdaroğlu ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türkiye’de milli güvenlik sorunu olarak Kemal Kılıçdaroğlu sorunu yaşanmaktadır. " dedi.

YORUMLAR 6
  • Şehitler 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nu da atın içeri.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Parlamenter sistemde farklı görüşler olabilir. Ortak nokta vatandır. Güvenlik sorunu diye yansıtmak çok yanlış.
    Cevapla
  • Vanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık modelinde tek parti olursa bu Kemal'e 2019'a kadar dayanırız,sonrası sevinç ve mutluluk.Bence seçim için 2019 uzun bir süreç.
    Cevapla
  • laga luga 7 yıl önce Şikayet Et
    eee sonuç susturma ,etkisizleştirme için ne yapıyorsunuz biz buna bakıyoruz yapmak istiyormusunuz, istemiyormusunuz meydanlarda öksürme bitti icraat
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Atın içeri bunuda be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek