Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısını yineledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Sanayi odası ödül töreninde yaptığı konuşmasında faiz ve döviz çağrısını yeniledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısını yineledi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan döviz çağrısını yineledi!
GİRİŞ 04.12.2016 20:40 GÜNCELLEME 04.12.2016 20:52
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Sanayi Odası tarafından Flamingo Düğün Sarayı'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, "15 Temmuz ihaneti sonrası ülkemizde, özellikle de ekonomimizde sahnelenmeye çalışılan oyunun eminim sizler de çok iyi farkındasınız.1 dolarla satın aldıkları, 40 sene boyunca beyinlerini yıkadıkları eli kanlı canilerle gerçekleştiremedikleri darbeyi faiz, borsa ve döviz hareketleri üzerinden başarmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullanarak işadamlarına çağrıda bulundu. Erdoğan, "Buradan AVM patronlarına sesleniyorum. Eğer vatan seversek şu dövizleri TL'ye çevirelim. Bu işi düzelteceğiz. Bir tuzak kuruldu bizim bu tuzağı tersine çevirmemiz lazım. " dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

"Siz değerli iş adamlarımızı özellikle böyle anlamlı bir toplantıda bizi bir araya getirmeniz nedenle şükranla anıyorum.Yaklaşık bir yıllık aranın ardından Kayseri'de siz ticaret erbabımızla bir araya gelmekten memnuniyet duyuyorum. Kayseri Sanayi Odası ödül töreninin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

15 TEMMUZ'DA YAPAMADIKLARINI DÖVİZLE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

15 Temmuz sonrası ekonomimizde sahnelenmeye çalışan oyunun hepiniz farkındasınız. 15 Temmuz'da gerçekleştiremedikleri darbeyi faizle dövizle yapmaya çalışıyorlar. Buradan AVM patronlarına sesleniyorum. Eğer vatan seversek şu dövizleri TL'ye çevirelim. Bu işi düzelteceğiz. Bir tuzak kuruldu bizim bu tuzağı tersine çevirmemiz lazım. Rusya'nın ürününü Ruble, Çin'in Yuan, İran'ın Dinar ile alacağız. Onlar da bizden TL ile alacaklar.

FAİZ ORANLARINI DÜŞÜRELİM

Kanal İstanbul çalışmaları devam ediyor. Biz inandık başaracağız. Önümüzü kesemeyecekler. Faiz oranlarını ne olursa olsun düşürmemiz gerekiyor. Faiz düşsün ki yatırım yapılabilsin. Faiz  4.6'ya kadar düşmüştü,önümüze gezi olaylarını getirdiler. Bu FETÖ'cü hainler milleti tanısalar bu milletin her türlü ihanete karşı hazırlıklı olduğunu bilirlerdi. 

KİMSE BU ÜLKEYE DİZ ÇÖKTÜREMEZ

Bir devletin asıl gücü insandır. İnsan varsa yatırım var, insan varsa sermaye var.Döviz yerine TL çağrımıza kulak verenleri gördükçe ülkeye olan inancımız daha da artıyor.Devlet ile millet arasındaki bağ oldukça hiçbir operasyon bu ülkeye diz çöktüremez.

SU UYUR FETÖ'CÜLER UYUMAZ

Artık terör örgütlerine akrşı acımasız vatandaşına karşı merhametli bir devlet var. Su uyur FETÖ'cüler uyumaz.Karşımızda akidesi bozuk bir yapı olduğunu unutmamalıyız.Örgüt mağduriyet edebiyatı üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. FETÖ üyelerine yaptıklarının hesabını sormak bizim boynumuzun borcudur."

YORUMLAR 77
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesele sadece avm değilki büyük şehirlerde iş yeri yada evi döviz ile kiraya veriyorlar özelliklede istanbul, izmir ve antalyada.
    Cevapla
  • ÇEVİK 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafirin Ekmeğini yiyen kafirin kılıçını savunur. Demiş atalarımız onun için gavurun parasına HAYIR
    Cevapla
  • çevik 7 yıl önce Şikayet Et
    AB, Türkiye nin ab üyeliğini askıya alalım.diye tavsiye kararı alıyor. Akşam Tv söz de parti lideriyim diyen zatın biri çıkıp bunun ekonomik baskıları da olacak diyor ve döviz nerelere geliyor.bence hainler pek te uzakta değil
    Cevapla
  • SİHİRBAZ 7 yıl önce Şikayet Et
    doları olan bozsun çünkü dolar çok kötü şekilde düşüşe geçecek hayır görürsünüz 3-5 bin liraya tenezzül etmesin geçmişinizi düşünün geleceğinizi de başka bir ülke daha yok başka bir devletimiz daha yok.
    Cevapla
  • Gerçek bu 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar liradan 2.50 ciktigindada aynısını söyliyordunuz dolar almayın zarar edersiniz çünki geçici yükseliş 2 nim altına inecek diyordunuz noldu. 2.50.280.ordanda 3 çıktı şimdi gene çıkmış dolar almayın zararedersiniz diyorsunuz artık dolar 3.40 tan aşağı zor düşer yukarı çıkma ihtimali yüksek nedeni başkanlık tartışması kutuplaşma birde üretim yapmıyoruz inşaat la ayakta durmaya çalışıyoruz
    Cevapla
  • ADANA 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız Adana büyükşehir belediyesi maaşımızı neden geciktiriyor 3 ü maaşa girdik para yok ne olacak halimiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt