CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!

CHP Bolu Milletvekili Özcan, "Ilıcak, Altan, Bulaç'ın isimlerini Adana mitinginde hangi mantıkla okuyup, kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? " diyerek partisine tepki gösterdi.

CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!
CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!
GİRİŞ 05.12.2016 16:15 GÜNCELLEME 05.12.2016 16:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP'nin hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği mitingi eleştirerek, "Ilıcak, Altan, Bulaç'ın isimlerini Adana mitinginde hangi mantıkla okuyup kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Benim için artık bardağı taşıran son damlaydı. Artık CHP, oraya buraya savrulan, hiçbir konuda net duruşu olmayan, hiçbir krizi yönetemeyen bir duruma geldi" dedi.

"YÜREĞİM SIZLADI"

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, partisinin Adana mitinginde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı ifadelerini ve CHP'nin son dönemdeki parti politikasını eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu mitingte Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan ve Ali Bulaç'ın isimlerini de okuduğuna işaret eden Özcan, bunun, "yüreğini sızlattığını" söyledi.

Tutuklu olanların adil yargılanma hakkını savunduklarını dile getiren Özcan, "Ancak Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan, Ali Bulaç'ın geçmişte söyledikleri, yaptıkları belli. Bunlar rejim, Cumhuriyet, CHP düşmanı insanlar. Nasıl bir mantıkla siz bu insanların isimlerini orada okuyup, kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Bundan nasıl bir muradınız var? Ben de taban da merak ediyor." diye konuştu.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLAYDI

CHP'li Özcan, artık CHP'nin, "oraya buraya savrulan, hiçbir konuda net duruşu olmayan, hiçbir krizi yönetemeyen bir duruma geldiğini" öne sürerek, iyiye doğru da gitmediklerini savundu. Bunları, partinin kapalı toplantılarında ve mektuplar yazarak defalarca ifade ettiğini vurgulayan Özcan, "Ama anlaşılıyor ki parti üst yönetiminde bizim orada söylediklerimizi ciddiye alan yok. En son topluma, partililerime karşı bu düşüncelerimi sosyal medyada paylaştım. Benim için artık bardağı taşıran son damlaydı." dedi.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • rıza ezber 7 yıl önce Şikayet Et
    ozaman istifa et.boş nutuk atma
    Cevapla
  • murtaza 7 yıl önce Şikayet Et
    darbenin ilk saatlerindeki chp nin ilk demecine bakın anlarsınız.
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kilictar oglunun ne oldugu belli degilki habire din degistiriyor
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP iktidar için çalışmıyor ki? Tek isteği Ana muhalefeti kazanmaktır. İktidar umurunda değildir. Nerde şiddete bulaşmış örgüt varsa, Vatan aleyhinde yazı yazan varsa, yayın yapan varsa, casusluk yapan varsa ,CHP ordadır. Adana mitingi CHP için vız gelir.
    Cevapla
  • Gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekilim ağzına sağlık 90- 100 yıllık cumhuriyetin partisinin hiç tek başına iktidar olamaması çok düşündürücü bir durum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi