Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki patlamada yaralananları hastanede ziyaret etti. Ziyaret çıkışı çok sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.12.2016 14:33 GÜNCELLEME 11.12.2016 16:01
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dün Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet  Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin  ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geçti.Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra yaralıları ziyaret etti.

Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan çok sert açıklamalarda bulundu. Saldırıyı gerçekleştirenlerden mutlaka hesap sorulacağını vurgulayan Erdoğan şunları söyledi;

"İki tane yoğun bakımda arkadaşımız var. Şuurları açık, şakalaşmaya varıncaya kadar… Öyle zannediyorum ki çok kısa zamanda yoğun bakımdan çıkacaklar.Buradakileri doğrusu ben iyi gördüm.İşin geneli itibari ile baktığımızda 38 şehidimiz, 155 yaralı söz konusu.

MEYDANI BU KAHPELERE BIRAKMAYACAĞIZ

Burada üzerinde duracağımız en önemli konu bu terör belası ile mücadelede sonuna kadar gideceğiz. Milletimizin bundan şüphesi olmasın. Bizi bunlarla korkutacaklarını zannediyorlarsa biz bu alçaklara, bu kahpelere meydanı bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Bunların bu vatanda en küçük bir hisseleri yok. Bunların vatanseverlik diye bir derdi yok.

DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER

Bir Bursaspor-Beşiktaş maçı oynanıyor, oradaki polislerimiz niye görevli; o maç sağlıklı bir şekilde yapılsın, seyirciler evlerine uğurlansın diye oradalar. Bunlar kalleşçe, alçakça otobüslerine binmek üzere hazırlık yapan aslanlara el yapımı yüklü araçla saldırıyor. İçimizi sızlatan tabloyla karşı karşıya kalıyoruz. Bunlar yanında kalmayacak, yanlarına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler. Patlayıcı için incelemeleri yapıyorlar. Cinsi nedir, nedir ne değildir bunların incelemesi yapıldıktan sonra İçişleri Bakanlığımız gerekli açıklamayı yapacaktır."

YORUMLAR 107
  • Acar 7 yıl önce Şikayet Et
    Idamın tartışmasız biran önce gelmesi lazım neyi bekliyoruz
    Cevapla
  • tatvanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanım, Çak şu emri artık! Devletin ekmeğini yiyip de ihanet edenleri defetsinler diye... Çak şu emri artık! bu terörün partisi kapatılsın diye.. Nihayet bunlar sadece resmi terör yuvalarıdır diye....
    Cevapla
  • tatvanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Şehit Kardeşlerim, siz bizi korurken biz sizi koruyamadık. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz. Gözyaşlarımız konuşuyor sadece. Ama Allah büyüktür. Andolsun ki günü geldiğinde bu terör itleri elimizden kaçacak yer arayacak. Rabbim rahmet eylesin Kardeşlerim Hakkınızı helal edin. Biz sizi koruyamadık.
    Cevapla
  • chp 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin birliği herşeyden önemlidir. bu zor günlerde bir chpli olarak Cumhurbakanımızın yanındayım
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Açıkça vatan hainliği yapanlara karşı. KHK ile ihraç edilmelidirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!