Flaş açıklama: Hiç tereddüt yok, onlar yaptı!

Başbakan Binali Yıldırım Beşiktaş'taki saldırı için "PKK terör örgütünün marifeti olduğuna dair hiçbir tereddüdümüz yok." dedi.

GİRİŞ 11.12.2016 14:49 GÜNCELLEME 11.12.2016 18:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, terör saldırısında şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakültesi ile Samatya'daki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Yaralıları ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım hastane çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

İşte o konuşmadan satır başları

"Ne yaparlarsa yapsınlar bu millet büyük bir millettir. 15 Temmuz'da nasıl alçak FETÖ örgütüne dersini verdiyse, ne kadar örgüt varsa bunların kökünü kazıyacak irade de vardır, güç de vardır. Milletçe acımız büyük, yüreğimiz yanıyor. Acımızı yüreğimize gömeceğiz, mücadelemizi sürdüreceğiz. Şehitlerimizin yakınları bize emanettir, onları ebediyete uğurlarken acılarını yürekten paylaşıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

TERÖR ÇIKMAZ SOKAK

Terör çıkmaz bir sokaktır. Terörle hiçbir şeyin sonucu alınmaz. Sadece can yakar, sonunda kendini de yok eder, tüketir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir ülke, biz büyük bir milletiz. Bundan da başarıyla çıkacağımıza inanıyorum. 

BÜYÜK BİR İHTİMALLE PKK

Büyük bir ihtimalle bölücü PKK terör örgütünün marifeti olduğuna dair hiçbir tereddüdümüz yok. Bütün örgütler bizim için aynı derecede alçaktır, mücadele edilecek güruhlardır." 

YORUMLAR 9
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    idam geri gelmeli
    Cevapla
  • enigma 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk destekcisi siyasi uzantili ve diger uzantili tum herkes dar agacina asilsin. vatanimiza zarar vermeye calisan herkes cezasını ölümle yaşasın. mezarları olmasın.. vatanları olmasın
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kimin yaptığından çok kimin yaptırdığı önemli. Tabiki ABD ve AB.
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    "Büyük bir ihtimalle" mi "hiçbir tereddüdümüz yok" mu? hangisi? yapmayın artık o kadar tecrübeniz var bu kalleşlere fırsat vermeyin. Adamlar abdden kalkıp afganistanı ırakı bombaladılar, siz de bizahmet dibimizdeki ypgyi pydyi temizleyin artık. içerideki bütün destekçilerini toplayın tek tek. yeter artık.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence PKK ile işbirliği içinde olan DHKP_C denen alevi terör örgütü yaptı..Çünkü eylem direk polislere!Ve FETÖcü polislerin önderliğinde,planlamasında...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi