MHP'li vekillerden CHP'ye cevap, Bahçeli'ye destek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

MHP'li vekillerden CHP'ye cevap, Bahçeli'ye destek
MHP'li vekillerden CHP'ye cevap, Bahçeli'ye destek
GİRİŞ 06.01.2017 12:42 GÜNCELLEME 06.01.2017 12:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Öztürk, Mersin'de bütün seraların sular altında olduğunu hatırlatarak, "Acilen çiftçilerin borçlarının ertelenmesi gerekiyor. Bunun dört, beş yıllık vadeye yayılması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

AK Parti içinde MHP'ye güvenin sağlanamadığı sorusu üzerine Öztürk, “Milliyetçi Harelet Partisi'ne güvensizlik konusunda düşüncelerin olabilmesi için kendilerinin çok güven içinde olabilmeleri gerekir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin dünü de, bugünü de ortada. Kimsenin güvenine ihtiyacı yoktur" şeklinde konuştu. 

KILIÇDAROĞLU'NU DİKKATE ALMIYORUZ

Bir gazetecinin Kılıçdaroğlu'nun “Anayasa'ya 'evet' demek vatana ihanettir” sözünü hatırlatması üzerine Öztürk, "Dikkate almıyoruz. Bizim vatan sevgimizi sorgulayabilmeleri için mangal gibi yüreklerinin olmak gerekiyor" diye konuştu. 
Öztürk, Anayasa değişikliğinin içine sinip sinmediği sorusuna ise şu yanıtı verdi: 
" Milliyetçi Hareket Partisi başındaki lideriyle bugünleri dünden görerek hazırlayan bir partidir. 28 Avrupa ülkesi, 15 Temmuz'da bir darbe yaşadık, neredeyse darbeciler niye başarılı olamadınız diye bulsalar onları yargılayacaklar.

Bir başka soru üzerine Öztürk, "Milliyetçi Hareket Partisi lideri bugüne kadar hiç yanılmadı. Yanılmayacağına inanıyoruz. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi gereken neyse liderinin etrafında tek vücut olarak onu yapacaktır" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 7
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    her daim mhp ye oy verdim, mhp birkaç askerin albayın ya da alparslan türkeşin ''hadi bi parti kurayım'' demesiyle kurulmuş bir parti değildir, bizzat devletin kendisinin siyasi dengeleri sağlamak için kurduğu bir partidir, eğer bu mhp başkanlık diyorsa tabiki başkanlık için oy vereceğim ve çevremdeki kafası karışık arkadaşlarımı ikna etmeye çalışacağım, bizim için önemli olan önce din sonra vatandır, vatanın varsa dinini rahatça yaşayabilirsin, vatanın varsa namusunu koruyabilirsin, devlet devlet devlet... en kötü devlet devletsizlikten iyidir
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    doğruya doğru.asıl hıyanet .dalalet ve vatan hayinliği içerisinde olan chp ile hdp nin aynı çicgi ve vatan hainliği içerisinse olduğunu herkes biliyor.galip olan allahtır.
    Cevapla
  • tersinim gerçeği 7 yıl önce Şikayet Et
    MHPyi yıpratmak, ardından bölmek için her şey yapıldı ve yapılıyor. Bu devam edecektir. Amaç MHPnin hükümete olan desteğini önlemek ve bir siyasi kriz çıkartmak. Fakat milliyetçiler ve ülkücüler (içlerine bir kaç hain sızmış olsa dahi) gerçek birer vatanseverdir. Küçük menfaatler için ne devletini satarlar, ne de milletini.
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    gelecek seçimde MHP- AKP birlikte seçime girsinler oylar % 80 aşar chp de üçün birini alır.
    Cevapla
  • Hedef 7 yıl önce Şikayet Et
    Azami müşterekleri %80'leri bulan iki partinin, yani AKparti ve MHP.mizin el ele vererek ülkemizi geleceğe hazırlamalıdırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası