Erdoğan: Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz

Şanlıurfa'da STK'larla buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yaptı.

Erdoğan: Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz
Erdoğan: Allah'ın izniyle bu işi bitireceğiz
GİRİŞ 06.01.2017 19:31 GÜNCELLEME 07.01.2017 10:12
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da STK'larla bir araya geldiği toplantıda bir konuşma yaptı.

Terör örgütlerinin tamamının Türkiye için tedavüle sokulduğunu vurgulayan Erdoğan, "tabii ki her başarının bir bedeli vardır ama er veya geç bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz. Şunu hiç bir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız; Biz bu ülkeyi masa başında yapılan pazarlıklarla değil cenk meydanlarında toprağa düşen şehitlerin mübarek kanlarıyla ve büyüklerimizin dualarıyla kurduk" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

"OPERASYON YAPMAYI DÜŞÜNENLER AVUCUNU YALAR"

Bu ülkenin her bir karışında Mevlana, Yunus, Hacı Bayram Veli, Ahmed Yesevi gibi heybesinde sadece ilim olan, aşk olan gönül erlerinin emeği vardır. Eğer bugün bu coğrafyada kardeşçe ve özgür yaşıyorsak Malazgirt'te, Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda ecdadımızın ödediği bedeller sayesinde. Bir tarla var, arazi var, bir de arsa var. Tarla, arazi, nedir imar girmemiş olan topraklardır. İmar girmiş olan toprağa arsa diyoruz. Ben de diyorum ki vatan, şehit kanlarıyla yoğurulmuş toprağa denir. Onun için tek vatan derken rastgele tarla arazi değil, şehit kanlarıyla yoğurulmuş olan 780 bin kilometrekareyi kolay kolay vatan yapmadık. Burada operasyon yapmayı düşünenler avucunu yalarlar.

"ALLAH'IN İZNİYLE BU İŞİ BİTİRECEĞİZ"

Ne demiştik? 'İnlerine gireceğiz' Şu anda inlerine girdik, giriyoruz, kaçacak delik arıyorlar. Bu tür ciddi manada büyükşehirlerde, şurada, burada terör eylemleri vesaire yapıyorlar. Arkadaşlar, tabii ki her başarının bir bedeli vardır ama er veya geç bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz. Şunu hiç bir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız; Biz bu ülkeyi masa başında yapılan pazarlıklarla değil cenk meydanlarında toprağa düşen şehitlerin mübarek kanlarıyla ve büyüklerimizin dualarıyla kurduk.

"BU SENARYOYU KABUL ETMEDİK, ETMEYECEĞİZ"

Kimse güçlenen Türkiye'yi hazmedemiyor. Güçlü bir Türkiye'nin neler başarabileceğini çok iyi biliyorlar. İsteseler de istemeseler de biz bu işi başaracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, terör örgütleri ve ekonomik manipülasyonlar üzerinden dayatılan senaryoyu kabul etmedik etmeyeceğiz.

SURİYELİLERE VATANDAŞLIK VERİLMESİ

Bu gelen Suriyeli, Iraklı, kamplarda, kampların dışında... Bunlar içerisinde şu anda İçişleri Bakanlığımız bir çalışma yürütüyor ve bu çalışmayla bunların bir kısmını bütün incelemeler yapıldıktan sonra vatandaşlığımıza da alacağız. Çünkü bunların içerisinde çok iyi yetişmiş insanlar var, mühendisler var, avukatlar var, doktorlar var, vesaire vesaire. Bunlardan istifade edelim. Sağda solda kaçak olarak çalışmaktansa vatandaşımız olarak, bu milletin bir evladı olarak çalışsınlar.

"BÜTÜN TERÖR ÖRGÜTLERİNİ TEDAVÜLE SÜRDÜLER"

Adı ne olursa olsun, terör örgütlerini adeta bir koçbaşı gibi kullanarak dayanma gücümüzü kırmaya çalışıyorlar. Bağımsız, güçlü ve müreffeh bir Türkiye yerine, iç sorunlarıyla boğuşan, terörden başını kaldıramayan, istikrarsız bir ülke istiyorlar. Bunun için de kendini kullandırtmaya hazır kim varsa, hangi örgüt varsa hepsini tedavüle sürdüler.

Soruyorum; milletimizin birliğinin, beraberliğinin, kardeşliğinin en güçlü zamanında hendekle, çukurla, bombayla hayatı insanlarımıza rezil edenleri başka kim harekete geçirmiş olabilir  Milletin kendilerine siyaset için verdiği yetkiyi kullanmak yerine gidip terör baronlarına kapı kulu olanlar, bu ihanetlerine başka ne gerekçe gösterebilirler  40 yıldır himmet, hizmet, eğitim diyerek devlete sızan, milletin en kutsal değerlerini sömüren FETÖ'nün 248 insanımızın kanına girmesinin başka açıklaması olabilir mi?

YORUMLAR 77
  • murat murat 7 yıl önce Şikayet Et
    duruşuna adamlığına kurban olurum senin başkomutanım .....reisim ....
    Cevapla
  • murat murat 7 yıl önce Şikayet Et
    seni yaratana seni bize layık görene kurban olurum.reisim kelimelere dökmek inan manasız kalıyor bir beşer bukadar sevilirmi diyorum bazen . senin elini sıkmadan sana sarılmadan rabbim canımı almasın inşaallah.öyle seviyorumki seni anlatamam. sen eli öpülecek islam davasının liderisin her daim yanındayız ......
    Cevapla
  • Antepli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ne güzel benim de hislerimi anlatmışsın Allah razı olsun
    Cevapla
  • cevo 7 yıl önce Şikayet Et
    Varlığına, birliğine ve yücelerin en yücesi olduğuna inandığımız, ol deyince olduran ve gönüllerimizi iman nuruyla dolduran: Allah'a, Vatan'a, Millet'e, Bayrağa, Kur'an'a ve Silaha yemin olsun! Şehitlerim, Gazilerim emin olsun! Türk gençliği olarak; Mücadelemiz, Son nefes, Son nefer, Son damla kana kadardır! Mücadelemizde hiç bir engel tanımayacağız! Yılmayacağız! Yıkılmayacağız!
    Cevapla
  • Leyla Gül 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH seninle olsun her daim..
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yılanın başı ingiltere yerle bir olmazsa bu fitneler bitmeyecek.rabbim bizleri ve tüm müslamanları korusun.rabbim düşmanları kahrı perişan etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!