Bacağı ısırılan vekil DNA testi istedi!

Dün TBMM'de çıkan kavgada bacağı ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Balta, olayı kimin yaptığının ortaya çıkması için DNA testi istedi.

GİRİŞ 12.01.2017 16:48 GÜNCELLEME 12.01.2017 17:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, TBMM Genel Kurulunda dün yaşanan kavgada, yere düşen bir CHP milletvekilinin bacağını ısırması üzerine, tetanos aşısı yaptırdığını, antibiyotik tedavisi gördüğünü belirterek, CHP'li milletvekillerine "Herkes DNA testi yaptırsın, kim olduğu ortaya çıksın." çağrısında bulundu.

Türkiye'nin istikrarını sağlayacak anayasa değişiklik paketinin Meclis gündemine geldiğini belirten Balta, CHP'nin ise HDP ile vardiya ile çalıştığını, gerginlik yarattığını ifade etti.

Balta, Anayasa Komisyonunda aynı gerginliklerin yaşandığını vurgulayarak, "Planlı bir şekilde organize oldular. CHP'nin geçmişine bakınca, bunlar hiçbir zaman millete, sandığa güvenmiyor. Vesayet, darbelerle beslenen, gerektiğinde orduyu göreve çağıran, yargıdan medet uman, toplumu kutuplaştıran bir anlayışın temsilcileri. Teklifin buradan çıkacağını görünce plan yaptılar; burada gerginlik yaratalım." diye konuştu.

RAPOR ALDI, ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ GÖRÜYOR

AK Parti'li Balta, olay üzerine rapor aldığını, tetanos aşısı yaptırdığını ve antibiyotik tedavisi gördüğünü aktardı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, "Dün büyük bir arbede yaşandı. O arbede sırasında kim eğilsin de kimin ayağını ısırsın" açıklamasının anımsatılması üzerine Balta, "Kendilerine güveniyorlarsa, gelsinler herkes DNA testi yaptırsın, izleri bende. Bütün milletvekilleri yaptırsın, kim olduğu ortaya çıksın. Ama kamera kayıtlarında ortaya çıkacağını düşünüyorum." dedi.

YORUMLAR 7
  • cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar davana sahip çık tüm milletvekilleri DNA testi yaptırsın insan olan o hareketi yapmaz
    Cevapla
  • Alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Korkacak birşey yok vekilim. Dikkat etmek lazım bilenmişlere karşı. Ne acı bir durum , Mustafa Kemal’in partisini ne hale getirdiler. TÜRK MİLLETİ SİZDEN bunu mu bekliyor. Millete fayda sağlayacak, muasır devletlerin üzerine çıkarması gereken CHP, kültürsüz, zorba bir parti olmaktan öteye geçememiştir.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Meclisteki vampir vekil kim?
    Cevapla
  • isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Meclise kadar indiler demekki.
    Cevapla
  • millet 7 yıl önce Şikayet Et
    siz böylesiniz millet ne yapsn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar