Başbakan Yıldırım: Müzakerelere katılmıyorum

Başbakan Binali Yıldırım, Cenevre'deki Kıbrıs müzakerelerine katılmayacağını açıkladı.

Başbakan Yıldırım: Müzakerelere katılmıyorum
Başbakan Yıldırım: Müzakerelere katılmıyorum
GİRİŞ 12.01.2017 21:03 GÜNCELLEME 12.01.2017 22:27
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, İsviçre'nin Cenevre kentindeki Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde garantör ülkelerin katılımıyla gerçekleşen uluslararası konferansa katılıp katılmayacağına ilişkin, "Burası daha iyi, şu andaki işimiz hepsinden önemli." dedi.

Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin altıncı maddesinin görüşmeleri sırasında TBMM'ye geldi.

"CENEVRE'DEKİ MÜZAKERELERE KATILMIYORUM"

İktidar kulisine geçerek milletvekilleriyle bir süre sohbet eden Başbakan Yıldırım, bir gazetecinin, Cenevre'deki Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde garantör ülkelerin katılımıyla gerçekleşen uluslararası konferansa katılıp katılmayacağına ilişkin sorusu üzerine, "Burası daha iyi, şu andaki işimiz hepsinden önemli." ifadesini kullandı.

Daha sonra Genel Kurula giren Yıldırım, buradan ayrıldıktan sonra Meclisteki makamına geçti.

YORUMLAR 51
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye için Darbeler,bombalar vs..fırsat bu fırsat Türkiyeye Baskı yapılıyor,iç işlerine karışılıyor diye Kıbrısın tamamnı alırız..Çünkü Türkiye silah gücünde ilerliyor zaten Rusya ile birlik oldu,çinde bize detstek veriyor.. artık,savaşda çıkaramazlar.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    KKTC için savaşanlar öyle düşünmemiş olsalar yani elden gitmiş olsa da kaybetsek de önemli değil mi eski osmanlı toprakları yavaş yavaş elden çıkartılıyor desenize.
    Cevapla
  • çorumlu sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    anayasa değişikliğinden sonra dahada guclenecek olan Türkiye'yi hiç bir gücün deviremeyecegini ve birilerinin maşasi olanların sonunun geleceğini bilenler kalkmış bugün kıbrıs daha önemli anayasa değişikliğinden falan diyorlar yani her yolu denemeye devam diyorlar ama bilmedikleri birsey varki oda sayin erdoğan ve yol arkadaşlarının gerçekten kıbrıs içinde ülkemiz için de canlarını feda edecek kadar mucadeleye devam ettikleri bir gerçek...yolumuz daima açık olsun.
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Kibrislilara cok da guven olmaz herzaman rumlari sevmislerdir
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Kozlar artık Türkiyenin elinde...cenevreye gitmemek çok doğru karar..hadi bakalım sıkıysa aksi bir hareket yapsınlar Türkiyeyi tamamen kaybederler..
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    O kadar kolay değil çünkü 2023,den korkuyorlar Dünyanın en büyük 3 devleti Türkiye ,Rusya ,Çin olacak korkuları bu akılları sıra baskı yapıyorlar ama nafile yoksa kıbrısın tamamını alırız ..korku bu!
    Cevapla
  • Hızır 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Kardeş Onlar İşi Bitire Dursun Biz Son Sözümüzü Söylemedik.
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    sen merak etme onlar çoktan işi bitirmiştir bakmışsın kıbrıs yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan