Kurtulmuş'tan Reina katliamcısına ilişkin açıklama

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Reina'ya saldıran teröristin yakalanmasına ilişkin konuştu.

Kurtulmuş'tan Reina katliamcısına ilişkin açıklama
Kurtulmuş'tan Reina katliamcısına ilişkin açıklama
GİRİŞ 18.01.2017 14:51 GÜNCELLEME 18.01.2017 14:51

Kurtulmuş, Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "terörle mücadele" konulu toplantıda, güvenlik uzmanlarıyla bir araya geldi.

Türkiye’nin son iki yıldır başta DEAŞ, PKK ve FETÖ olmak üzere terör örgütleriyle sahada amansız bir mücadele verdiğine dikkati çeken Kurtulmuş, bu mücadelenin de artık bir mücadele olmanın ötesinde, bir savaş mahiyeti arz ettiğine vurgu yaptı.

ÇOK TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ

Reina saldırısına değinen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Reina saldırısıyla birlikte ortaya konmak istenen hayat tarzları farklılıkları, mezhep-meşrep farklılıkları, toplumsal, siyasal görüş farklılıkları üzerinden oluşturulmaya çalışılan bir sosyal medya terörü de tam tersine tepmiş, Reina saldırısı sonrasında bir birlik, bütünlük tablosu ortaya çıkmıştır. Bir kez daha, Reina saldırısını yapan saldırganı yakalayan emniyet teşkilatımıza, güvenlik birimlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Çok ciddi, titiz bir çalışmayla saldırgan yakalandı. Şimdi onun arkasındaki esas güç kim, saldırganı ya da saldırganları oraya kimler yönlendirdi, bunların da bütün detaylarıyla ortaya çıkmasını ümit ediyoruz. İnşallah bu da gerçekleşecektir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...