TBMM'de 18'nci madde kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, ikinci tur görüşmeleri yapılan anayasa değişikliği teklifinin 18. maddesi, 343 kabul, 142 ret oyuyla kabul edildi.

TBMM'de 18'nci madde kabul edildi
TBMM'de 18'nci madde kabul edildi
GİRİŞ 21.01.2017 00:35 GÜNCELLEME 21.01.2017 09:38
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulunda, ikinci tur görüşmeleri yapılan anayasa değişikliği teklifinin 18. maddesi, 343 kabul, 142 ret oyuyla kabul edildi.

On sekizinci maddenin detayları için tıklayınız...

17. MADDE 341 OYLA KABUL EDİLDİ

TBMM Genel Kurulunda, ikinci tur görüşmeleri yapılan anayasa değişikliği teklifinin 17'nci maddesi 341 oyla kabul edildi.

On yedinci maddenin detayları için tıklayınız...

16. MADDE 342 OYLA KABUL EDİLDİ

Anayasa değişikliği teklifinin 16'ncı maddesi 342 oyla kabul edildi. 141 milletvekili ret oyu kullanırken, 2 oy boş çıktı, 1 oy da geçersiz sayıldı.

On altıncı maddenin detayları için tıklayınız...

15. MADDE 342 OYLA KABUL EDİLDİ

Teklifin 15'inci maddesi 342 oyla kabul edildi. Oylamada 141 milletvekili hayır oyu verdi. 2 oy boş ve 1 oy geçersiz çıktı.

On beşinci maddenin detayları için tıklayınız...

14. MADDE 342 OYLA KABUL EDİLDİ

Anayasa değişikliği teklifinin 14'üncü maddesi 342 oyla kabul edildi. Oylamada 486 milletvekili katıldı ve maddeye 139 ret oyu verildi. Yine maddeye 3 boş, 3 geçersiz oy çıktı.

On dördüncü maddenin detayları için tıklayınız...

13. MADDE 343 OYLA KABUL EDİLDİ

TBMM Genel Kurulunda, ikinci tur görüşmeleri yapılan anayasa değişikliği teklifinin 13'üncü maddesi 343 oyla kabul edildi.

On üçüncü maddenin detayları için tıklayınız...

12. MADDE 342 OYLA KABUL EDİLDİ

TBMM'deki anayasa değişikliği 2. tur görüşmelerinde, teklifin 12'nci maddesi 342 oyla kabul edildi. Maddeye 138 milletvekili "ret" oyu verdi. 2 oy boş ve 2 oy geçersiz çıktı. Çekimser oy kullanılmadı.

On ikinci maddenin detayları için tıklayınız...

İKİNCİ TUR HAKKINDA ÖZET BİLGİ

İkinci turda, 18'i maddeler üzerinde, biri de tümü üzerinde olmak üzere toplam 19 oylama yapıldı. TBMM Genel Kurulunda, ikinci tur görüşmeleri yapılan anayasa değişikliği teklifinin 18. maddesi, 343 kabul, 142 ret oyuyla kabul edildi.

YORUMLAR 34
  • Nihat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı Fetöcü ve hainler , yok anayasayı bilmiyoruz, maddeleri bilmiyoruz diye yorumlarda tantana yapıyorlar. İşte size haber , her madde açık açık yazılmış neyin tantanası anlayabilmiş değilim. Ama art niyet olunca ne yapsan boş.
    Cevapla
  • ts61 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlara vesile olsun insallah artık söz hakkı bizde hayde bismillah
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Tümü ne zaman oylanacak
    Cevapla
  • Mevlut Yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk’ün, Kürt’ün ,Alevinin sünninin ve Milletimizin diğer fertlerinin, küsmek darılmak için, bahaneler aramamasını,sevmek sevilmek ve kucaklaşmak için, çareler aramasını isterim. Milletimizin tüm fertlerinin DEVLETİ ile kucaklaşarak, siyonizmin, Türkiye'nin parçalanması için yazdığı, senaryoyu bozmasını isterim. Mevlut Yaman
    Cevapla
  • Mevlut Yaman 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerede Bir Türk beldesi görsem: Semalarında AL BAYRAĞIN dalgalanmasını, Minarelerinde ise EZANIN inlemesini,İsterim. Türkiye Büyük Millet Meclisinin, ithal olan yasaları kaldırmasını,Milli ve Yerli yasa yapmasını isterim. Okullarında çocukların:”Hakkıdır HAKKA tapan Milletimindir istiklal.” Demelerini, isterim.. Milletin fertlerinin, şeytan’dan olan, kin ve nefreti terk etmesini,Rahman’dan olan,sevgi, saygı, şefkat ve merhameti ilke etmesini isterim. Devletin:Milleti ile barışıp, şefkat ve MERHAMETLE, Milletin tüm fertlerini, kucaklamasını isterim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!