Gülen’in iadesi için bir hamle daha

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, Fetullah Gülen’in iadesi için yeni Adalet Bakanı’nın görevine başlamasının ardından ABD’ye ikinci bir ziyaret daha yapabileceği öğrenildi.

Gülen’in iadesi için bir hamle daha
Gülen’in iadesi için bir hamle daha
GİRİŞ 25.01.2017 12:47 GÜNCELLEME 25.01.2017 12:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 23-24 Ekim tarihlerinde Washington’u ziyaret ederek, ABD Adalet Bakanı Loretta Lynch ile görüşmüştü. Obama yönetimi, Türkiye’nin ısrarlı taleplerine rağmen FETÖ’nün iadesine ilişkin dosyaları mahkemeye göndermedi. ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump, Adalet Bakanı adayı olarak Alabama Senatörü Jeff Sessions’u aday gösterdi. Yeni Adalet Bakanı’nın Senato tarafından onaylanmasınını ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yeni Adalet Bakanı’nı önce telefonla arayacağı, ardından Washington’da görüşmeye gidebileceği öğrenildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldığı bir televizyon programında, "Sayın Trump’tan ve yeni Adalet Bakanı’ndan bu konuda bir bakış açısı geliştirmelerini beklediğimiz ve geliştireceklerine dair inancımızın yüksek olduğunu ifade etmek isterim. Umarız bir hayal kırıklığı yaşamayız. ABD Adalet Bakanı ile yeni bir görüşme olabilir. Yeni Adalet Bakanı görevine başladıktan sonra bir yeni ziyaret yapma ihtimali de olabilir" açıklamasında bulunmuştu.

YORUMLAR 2
  • tancan ltd 7 yıl önce Şikayet Et
    ziyaret?
    Cevapla
  • izmir 7 yıl önce Şikayet Et
    apo öcalan geldi neye yaradı.150 personel çalışıyor imralıda yemek-sağlık-klima-ilaç yıllık 400 milyon masraf-fetö de gelince bi 400 milyonu gözden çıkartın ayrıca abd ve avrupa sakın zarar vermeyeceksiniz diye teslim ediyor aylık tahlil yaptırıyor zehir veriliyormu diye odasında televizyon bilgisayar bulunuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu