2016'da kürsüyü bakın ne için kullanmış!

1 milyon 200 bin liralık haberleşme gideriyle Meclis'i karıştıran CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in 2016'da kürsüyü 'yolsuzluk' açıklaması yapmak için kullandığı ortaya çıktı.

2016'da kürsüyü bakın ne için kullanmış!
2016'da kürsüyü bakın ne için kullanmış!
GİRİŞ 29.01.2017 12:25 GÜNCELLEME 29.01.2017 12:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Anayasa değişikliğinin ardından tatile giren TBMM'de kulisler ilginç bir haberle çalkalanıyor. Haberleşme giderlerini TBMM'nin karşıladığı Başkanlık Divanı üyelerinden birinin 1 milyon 200 bin TL'lik faturası, Meclis'i karıştırdı.

SORUMLU OLMADIĞINI SAVUNDU

1 milyon 200 bin TL'lik haberleşme faturasının tepki çekmesi üzerine, söz konusu harcamaları yapan CHP Adana Milletvekili Türkmen bir açıklama yaptı. "Kendisine tanınan hakkı kullandığını" belirten Türkmen, faturanın sorumlusu olmadığını savundu.

YOLSUZLUKLA MÜCADELEYE ÇAĞIRMIŞ

Türkmen'in 5 Ekim 2016'da Genel Kurul'da kürsüye taşıdığı gündem maddesi ise 'fatura' krizinden sonra yeniden gündeme geldi. Buna göre 'yolsuzluk' başlığıyla elde ettiği bulguları açıklayan Türkmen, 'yolsuzlukla mücadele edilmiyor' ifadeleriyle çağrıda bulunmuş.

CHP'li vekilin 1 milyon 200 bin liralık faturanın ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen açıklama, çok sayıda vatandaş tarafından tepki görüyor.

YORUMLAR 14
  • Kendini Anlatmış 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadın Yolsuzluk Yapıyorum Diyormuş Ama Kimse Anlamamış
    Cevapla
  • belcikadan 7 yıl önce Şikayet Et
    dusunuyorumda bunlar devlet yonetse ne olur acaba
    Cevapla
  • R.ER. 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunları ıslah etsin ve iktidar yüzü göstermesin,sorumlusu kendi değilmiş hı hı doğru sorumlusu benim gibi gariban bir çiftçi.
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP çalarsa suç olmaz(!) onların devletin sahibi... CHP'lilerin dışındakiler nefes almaları bile fazla... Ne güzeldi tek parti dönemi, bürokrasi ve yargıdaki militanları da azaldı. Hayat çekilmez oldu. Kadıncağızın şu kadarcık masrafı göze battı. 15 Temmuz başarıl olsaydı kolay mıydı bu ablaya telefon faturasını hatırlatmak? Ahhh... ahh bu karnını kaşıyan köylüler fazla oluyor artık..
    Cevapla
  • Hüseyin Gamyemez 7 yıl önce Şikayet Et
    Buyur gariban dostu görünüp ilk fırsatta tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen ablam İSTİFA denilen bir erdem var. Yolu aç görelim hadi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular