CHP'den tarihi 'AKP' kararı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partililere konuşurken 'AKP' dememelerini, 'AK Parti' ifadelerini kullanmalarını istedi.

CHP'den tarihi 'AKP' kararı!
CHP'den tarihi 'AKP' kararı!
GİRİŞ 17.02.2017 00:47 GÜNCELLEME 17.02.2017 00:48
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Yıldız Kenter Şükran Güngör Tiyatro Salonunda partililerle bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"AK PARTİ'DEN YÜZDE 20 SEÇMENİN OYUNA İHTİYACIMIZ VAR"

Parti olarak referandum kampanyasını kutuplaştırıcı ve ötekileştirici bir dile teslim olmadan yapacaklarını belirten Tezcan, şunları kaydetti:

"Alışılagelmiş üslubumuzu ve yöntemimizi bırakacağız. Çok açık. Adalet ve Kalkınma Partisine oy veren en az yüzde 20 seçmenin oyunu almaya ihtiyacımız var. Başka çaresi yok. Alamazsak bir anlamı yok. Konuştuğumuzun da bir anlamı yok. Çaba harcamamızın da. O zaman onların önem verdiği değerleri, onları rahatsız edecek şekilde sarsmayacağız. Mesela 'AKP' demeyeceğiz arkadaşlar. Diyebiliyorsanız konuşurken 'AK Parti' diyeceksiniz, diyemiyorsanız 'Adalet ve Kalkınma Partisi' deyin. İrite oluyor. 'Evet' diyecek olan Adalet ve Kalkınma Partiliyi 'hayır'a ikna etmek için konuşmaya başladığında neye ihtiyacın var? Dinletmeye ihtiyacın var. 'AKP' dediğin anda dinlemiyor."

YORUMLAR 41
  • nuri yalçın 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP islam değerlerine saldirmayi bıraksın önce neden sizi dinleyelim bir milletvekiliniz ezan a karşı çıkıyor diğeri turbana neyin üslubu bu degistireceginiz en iyisi sizi siyaset sahnesinden indirmek
    Cevapla
  • Dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Akp de desen Ak partide desen birşey kazanamassınız millet isme deyil hizmete önem veriyor .Millet ve deyerleriyle barışık olmassanız tüm çabalarınız boş.millet kararını verdi....Püf noktası hizmet et iktidara gel.....tamam
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    sizin tek derdiniz Erdoğan dir .sanciniz cook vaaar .debelenin durun .
    Cevapla
  • nuh 7 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdılar ya!... Nelerle uğraşıyorlar....
    Cevapla
  • Merhabalar 7 yıl önce Şikayet Et
    Dogru hesaplamışlar bence.. AK partiden %20 secmen oyuna ihtiyacları var ayrıca, MHP den %10, HDP den %0.01, Cehapeden de %20.. ancak o zaman hayır cıkabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”