Erdoğan’ı 100 bin kişi dinledi

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış törenine 100 bin kişinin katıldığını söyledi.

Erdoğan’ı 100 bin kişi dinledi
Erdoğan’ı 100 bin kişi dinledi
GİRİŞ 20.02.2017 17:05 GÜNCELLEME 20.02.2017 17:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır düzenledikleri basın toplantısı ilde alanı dolduran Malatyalılara teşekkür etti. Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Toplantımızın amacı, Cumhurbaşkanımızı karşılama esnasında Malatyalı hemşehrilerime yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm Malatyalı hemşehrilerimi mutlu etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın her gelişinde olduğu gibi yine alanlara sığmadılar ve bu defa da 100 binin üzerinde Malatyalı hemşehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı o soğuk havaya rağmen alanı terk etmedi. Bu vermiş oldukları katkılardan dolayı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına ve Büyükşehir Belediye başkanıma da teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR 6
  • özkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla açıkça söylemek gerekirse il başkanlığı ve belediyenin kötü yönetilmesi olmasa oraya iki yüzbin kişi gelirdi. Bunu kendinize mal etmeyin biz cumhurbaşkanının hatırına geldik.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu biz sizin için değil reis için meydandaydık. reis te teşekkür etti bizlere. o nedenle bu kalabalığın toplanması sizin değil reisin karizması ve reis aşkı ile olmuştur. lütfen kendinize pay çıkarmayın.her şeyi fırsata çevirmeyin. lütfenn..
    Cevapla
  • emk pöh 7 yıl önce Şikayet Et
    Hey MAAŞALLAH
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah,ın izni ile EVET Oyları % 60,ı geçecek.
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin rekorunu kıracaz inşaallah
    Cevapla
  • suskun44 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun hemşehrilerime
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor