MHP'den sert referandum açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "-Hayırda hayır var- propagandası yapan hayırsızlara,karamsarlık tüccarlarına millet referandumda ’Evet’ diyerek ders verecektir" dedi.

MHP'den sert referandum açıklaması
MHP'den sert referandum açıklaması
GİRİŞ 23.02.2017 14:31 GÜNCELLEME 23.02.2017 14:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yazılı açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, referandum sürecinde MHP aleyhtarlığının arttığını belirterek, "Son günlerin dikkati çeken sosyal olaylarının başında anayasa değişikliği referandumu öncesinde ’Hayır’ kampanyasının kozasını MHP aleyhtarlığı üzerinden örmeye çalışanlarla bunların mukallitliğine soyunmuş değişkenlerin tutumu gelmektedir." ifadesini kullandı. 

“BUNLAR FELAKET TELLALI, YIKIM VE KAOS BORAZANIDIR”

Özellikle sureti haktan görünenlerin bozguncu yayın politikasının da gazeteciliği eski Marksistlerden kopyalamasından, onların mukallidi olmasından kaynaklandığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Müzmin muhalefetin sosyal medyadaki destekçileri ise hem ’Hayır’ kampanyalarında hem de MHP aleyhindeki propaganda faaliyetlerinde yukarıda bahsettiğimiz arızalı isimleri referans olarak göstermekte, bunların yazılarını paylaşmaktadır. 

Şimdilerde sabitlerle değişkenler ’Hayır demezseniz Cumhuriyet elden gider. Bahçeli yazık ediyor güzelim ülkeye’ gibi karamsar ifadelerle zihin bulanıklığına, kafa karışıklığına ve ümitsizliğe zemin hazırlanmaktadır. Bunlar; felaket tellalı, yıkım ve kaos borazanıdır. Bunların kitleleri korku, telaş ve ümitsizliğe sevk ederek sonuç alma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. 16 Nisan’da galip gelecek olan da aklıselim ve feraset olacaktır. ’Hayırda hayır var’ propagandası yapan hayırsız ve bahtsızlara, ümitsizlik ve karamsarlık tüccarlarına millet referandumda ’Evet’ diyerek ders verecektir

YORUMLAR 17
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtır.
    Cevapla
  • kasım 7 yıl önce Şikayet Et
    nayır nayır nayırrr
    Cevapla
  • evetciii 7 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin tabanı hayır diyor yaklaşık %70 ancak evet diyenlerine bile gerek kalmayacak...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    %58 evet çıkar
    Cevapla
  • Konya...42 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim % 80 evet çıkar diye düşünüyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü