Başbakan'dan Hürriyet'e tepki: Bize sökmez!

Başbakan Yıldırım, Hürriyet gazetesinin "Karargah rahatsız" manşeti için o günler tarih oldu karşılığını verdi.

GİRİŞ 26.02.2017 16:05 GÜNCELLEME 28.02.2017 14:38
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Binali Yıldırım, 16 Nisan referandumu öncesinde ilk miting için Ankara Kahramankazan'daydı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada; Hürriyet gazetesinin dün yaptığı "Karargah rahatsız" haberine tepki gösterdi.

"ALGI OPERASYONLARI SÖKMEZ"

Başbakan haberle ilgili şu sözleri söyledi: "Manşetlerle hükümetlere ayar verirlerdi. AK Parti geldi manşetlerle hükümet kurmak tarih oldu. Karargah rahatsız" Bu manşetleri hatırlıyorsunuz değil mi? 28 Şubat'ı başlatmak için büyük denen gazeteler halkın seçtiği iktidarı alaşağı etmek için her türlü tezgahı kurdular. Bakıyorum şimdi benzer şeyler yapmaya çalışıyorlar. Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Karamankazanlılar iyi dinleyin şimdi; demokrasi dışı bu girişimlere karşı 15 Temmuz'da en güzeli cevabı veren Kahramankazanlı. Bu algı operasyonları size söker mi? Elbette sökmez."

YORUMLAR 32
  • Ali demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi karargah baronlar karargahı veya Belçika karargahı rahatsızdır
    Cevapla
  • mehmett 7 yıl önce Şikayet Et
    daha dun cnn turku darbeci askerler bastginda o cnn ni millet kurtardi bunlarin hpsi maske takmis haldeler ve emin olunki bunlar darbe isteyecek kisilerdir bnce o gece isler tersine donunce bunlarda cnn nin basilmasini istemislerdir bilerek ....
    Cevapla
  • Millet İrade 7 yıl önce Şikayet Et
    İpini tutanlar nasıl ve ne istiyorsa öyle yazacak belliki Türkiye ve Türk milletini daha tanıyamamış bu gazete müsveddesi. O hayasız özleminden vazgeçmesi kendi yarına olur........
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Derhal gazeteye operasyon yapilip bu haberi yapan, onaylayan kim varsa hepsinin ifadesi alinarak tek tek o rahatsiz olanlar kimlermis ogrenmek lazim. Tabii bunlara guvenmemek lazim bunlar kendilerine yakin zihniyette adam basa gelsin diye yalan ifadeye basvururlar.
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen ateş olmayan yerden duman çıkmaz fetö veya şu atatürkü kullanan engerekoncular; fetö ilk halk darbesinde yıkıldı gördünüz halk işi polise bıraktı yeniden olursa bu sefer halk afetmez geri dönüşsüz ve kökünüzü kazımadan bırakmaz hele bi şaşırın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı