Bakan Bozdağ'dan Hürriyet'in manşetine sert tepki

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, Hürriyet gazetesinde 25 Şubat'ta yayımlanan ''Karargah rahatsız'' başlıklı habere ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Bozdağ'dan Hürriyet'in manşetine sert tepki
Bakan Bozdağ'dan Hürriyet'in manşetine sert tepki
GİRİŞ 27.02.2017 14:22 GÜNCELLEME 28.02.2017 14:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bozdağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Türk milletini, TBMM'yi ve Türk hükümetlerini manşetlerle korkutarak netice alma, hiza ve istikamet çizme dönemleri kapanalı yıllar oldu. Ama belli ki eski hastalıkları depreşenler ve eski Türkiye rüyası görenler hala var. Türkiye eski Türkiye değil. Hala anlamadınız mı? Hiçbir kimse, güç, Türk milletine, TBMM'ye ve Türk hükümetine ayar veremez. TBMM'ye ve Türk hükümetine ayarı, sadece Türk halkı verebilir."


YORUMLAR 4
  • emre yilgin 7 yıl önce Şikayet Et
    O manşetle toplumun ve siyasetin nabzını yokluyor bazı akıllılar bizde yedik 15 Temmuzu unutmayacağız
    Cevapla
  • son durak 7 yıl önce Şikayet Et
    sn. bakanım bu ayarsızları hizaya getirme görevini size biz 1 kasımda 15 temmuzda verdik artı 16 nisanda sonuna kadar vereceğiz bu manşeti atan ve attıranlar hesap vermeli en ağır şekilde!
    Cevapla
  • derin vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım kapatın bu medyayı. adamlar terör yandaşı nıye beklenıyor bu konuda. bıraz sert olun herkes haddını bılsın. korkmayın arkanızda bızler oldukça medyacılar bışey yapamaz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız olan sadece sensin hürriyet işin gücün fitne fesat millet mutlu devlet mutlu derdin sancın nedir herkes biliyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz