BBP'den bir referandum açıklaması daha!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, referandumla ilgili yaptığı açıklamada, 'kamuoyunu çok beklettik ama en kısa sürede kararımızı açıklayacağız' dedi.

GİRİŞ 08.03.2017 23:02 GÜNCELLEME 09.03.2017 09:28
Bu Habere 204 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, referandumla ilgili karar vermek için teşkilatları ile istişarede bulunduklarını belirterek, "İnşallah Ankara'ya döndükten sonra kısa bir süre içerisinde kararımızı açıklarız. Kamuoyunu çok beklettik, ama biz ince eleyip sık dokuduk" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, akşam saatlerinde partisinin il divan toplantısına katılmak üzere Sivas'a geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği'nin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Destici'nin yanı sıra BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Sivas İl Başkanı Uğur Bulut ve çok sayıda partili katıldı. 

'BİRLEŞTİRMENİN GAYRETİ İÇİNDE OLACAĞIZ'

Toplantıda konuşan BBP Genel Başkanı Destici, referandum sürecine değinerek, "Biz BBP olarak bu konu ilk gündeme geldiğinde önerilerimizi sunduk. Ondan sonra Anayasa Komisyonu'nda görüşülürken tekrar önerilerimizi sunduk. Daha sonra biz bununla ilgili düşüncelerimizi hem iktidara, hem muhalefete, hem teklif sahiplerine ifade ettik. Hatta bu sürede partimizde aldığımız kararla da, bölücülerin partisi HDP hariç ister 'evet' demiş olsun, ister 'hayır' demiş olsun, hepsiyle görüşebileceğimizi ifade ettik. Ve bu süreçte hemen hemen hepsiyle de görüştük. Bunu yapan tek siyasi parti de biziz. Çünkü bizim farkımız orada. Birileri ayrıştırabilir, birileri kamplaştırabilir, ama biz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak birleştirmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 204
  • serhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyi eledin de sık dokudun? Bu şahıs kukla kukla. Sağduyulu bir ülkücünün kararı evettir.
    Cevapla
  • VATANSEVER 7 yıl önce Şikayet Et
    persilvanyadan cevap bekliyor
    Cevapla
  • raoc 7 yıl önce Şikayet Et
    merak etme kamuoyu beklemiyor, partilerle görüşmüyor pazarlık ediyorsun, tahminim hayırdan yana tavır alacağınız, zira artık haramzadesin.
    Cevapla
  • Hesabın ne? 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugün 17 Nisan oldu, neyi bekledin???
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    referandumla ilgili yaptığı açıklamayapmanıza gerek yok daha önceki duruma düşmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim