AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sürpriz

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na anayasa değişiklik teklifini içeren dosya ve hazırladıkları "Evet Gazetesi"ni gönderdi.

GİRİŞ 09.03.2017 20:34 GÜNCELLEME 09.03.2017 20:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, postayla anayasa değişiklik teklifini içeren dosya ve hazırladıkları "Evet Gazetesi"ni gönderdi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Korkmaz, PTT Gaziantep Başmüdürlüğü önündeki konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Anayasa değişikliğiyle cumhurbaşkanı ve başbakanın ayrı partilerden seçilmesi durumunda kavga edecekleri" şeklinde bir açıklama yaptığını belirterek, kendisine seçmenleri doğru bilgilendirmesi için anayasa değişiklik teklifini içeren bir dosya ile göndereceklerini belirtti.

KILIÇDAROĞLU BİZZAT OKUSUN DİYE GÖNDERİYORUZ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bizzat okuması için bu dosyayı yollayacaklarını anlatan Korkmaz, konuşmanın ardından, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasa teklifini içeren dosya ile hazırladıkları "Evet Gazetesi"ni postaya verdi.

YORUMLAR 9
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımızın geleceği için EVET, İstikrar için EVET, Terörün bitmesi için EVET, Avrupa ülkelerin düşmanlığı için EVET diyorum. Sizde Evet değin sonrada pişman olmayın.
    Cevapla
  • M.Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö/pkkya dur demek için EVET
    Cevapla
  • EVET EVET EVET 7 yıl önce Şikayet Et
    Adil adalet icin Evet.
    Cevapla
  • EDE 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bu milletin sende hakkı var çünkü sen muhalefet makamının hakkını veremiyorsun
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha koalisyon olmaması için EVET, Milletvekillerinden bakan olmaması için EVET Yasama, Yürütme ve Yargı birbirlerinden bağımsız çalışmaları için EVET, Hükümet ile Cumhurbaşkanı bir birleri ile kavga yapmamaları için EVET,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek