Bakan'dan “izdivaç” programları açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ’izdivaç’ programları ile ilgili, “ Bazı zaman anlatıyorlar gerçekten bende utanç duyuyorum” dedi.

 Bakan'dan “izdivaç” programları açıklaması
Bakan'dan “izdivaç” programları açıklaması
GİRİŞ 18.03.2017 14:29 GÜNCELLEME 18.03.2017 14:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakan Eroğlu, 16 Nisan da gerçekleştirilecek “anayasa değişiklik” referanduma çalışmaları kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Programı kapsamında ilk olarak kent merkezindeki muhtarlar ile kahvaltıda bir araya gelen Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleşen programda muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Bakan Eroğlu, programın ardından kendisini bekleyen gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırarak açıklamalarda bulundu. Bakan Eroğlu, bir gazetecinin “efendim Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un izdivaç programları ile ilgili bir açıklaması oldu ve Kanun hükmünde Kararname (KHK) ile bu programlar konusunda yasal düzenleme yapılacağını söyledi. Siz bu konu ile ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna cevap vererek şunları söyledi:

“Özellikle Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş bu konuyla ilgileniyor hakikaten millet rahatsız. Hakikaten çok sakıncalı programlar. Milletimizin değerlerini bozuyor, milletimizin bir takım değerleri var. Vatandaşlarımızdan büyük talep var, bu tür gerçekten çirkin programların kaldırılmasını istiyor. İnşallah bunla ilgili bir kararname gerekir, muhtemelen çalışma yapılıyor gereği yapılacaktır özellikle bunu vurgulamak istiyorum. Yani gerçekten çok çirkin programlar ben tabi seyretmeye vaktim yok ama bazı zaman anlatıyorlar gerçekten bende utanç duyuyorum hakikaten. Bu gibi programlar doğru değil bizim kültürümüzle, ananemizle bağdaşmıyor yani. Bizim örfümüzle geleneğimizle alakası yok. Dolayısı ile bu programların benim şahsi kanaatim kaldırılması çok isabetli olur diye düşünüyorum.”

“Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yağışlar Türkiye’yi terk ediyor”

Bakan Eroğlu, gazetecilerin soruları üzerine son hava durumu tahminleriyle ilgilide açıklamada bulunarak, “Bugün yani Cumartesi günü yağışlar bilhassa Karadeniz, Doğu Anadolu’da, Güneydoğu Anadolu’da devam ediyor. Hatta Hakkari civarlarında kuvvetli yağışlar var. Ama yarın Pazar günü Marmara Bölgesi, Batı Karadeniz’de yağış devam edecek, bir miktarda Hakkari civarında yağış var. Ama Pazartesi günü Ege, Marmara ve Batı Akdeniz hariç diğer bölgelerde yağışlar var. Salı günüde Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Hakkari ve Van civarlarında yağış var. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yağışlar Türkiye’yi terk ediyor” diye konuştu.

Bakan Eroğlu, programına daha sonra Kadınaana Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ile devam etti.

YORUMLAR 4
  • Herikli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım iç anadolu çöl oluyor bu bölgeye bir çalışma başlat ,yıllardır bu bölgenin Çeşme'leri akmaz kuraklıktan köylü perişan .Yıllardır orman su işleri bakanısın, bölgeye ne yaptınız .16 Nisa'ndan sonra Ak partimizde büyük bir revizyon beklemekteyiz .arkasında büyük güçlerin olduğu kişiler degil ,başarılı ve Çalışkan bakanlar bekliyoruz.
    Cevapla
  • recep alkan 7 yıl önce Şikayet Et
    kapatın hepsini
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlari kapatmayan sizlersiniz neyi bekliyorsunuz.
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    sağlıklı toplumun dinamiği olan ailenin temeline dinamit koyan hastalıklı avrupanın bulaşıcı hastalıklarının çirkefliklerinin akıtıldığı programların kaldırılması yerinde bir karar olup geciktiren erteleyen şimdiye kadar yetkisi olup da kullanmayanlar Allah katında hesaba çekilecektir diye ümit ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!