AB'ye çok sert PKK tepkisi!

Başbakan Binali Yıldırım, Karaman mitinginde Avrupa'daki PKK mitinglerine çok sert tepki göstererek, "AB kendi işine baksın, içişlerimize karışmasın" dedi.

GİRİŞ 28.03.2017 14:26 GÜNCELLEME 28.03.2017 23:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, Referandum mitingleri için bugün Karaman'daydı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka hitap eden Başbakan Yıldırım'ın hedefinde AB'nin ikiyüzlü Türkiye politikası vardı.  Başbakan Avrupa'da düzenlenen PKK mitinglerine ilişkin, "Türkiye demokratikleşme yolunda mesafeler katettikçe Avrupa'nın bazı ülkelerinde maalesef ırkçı söylemler gün geçtikçe artmaya başladı. Erdoğan düşmanlığı moda oldu. Bizim Türkiye olarak kimseyle sorunumuz yok ama inatla kriz çıkarmak isteyenlere bu millet eyvallah demez. Buradan AB'yi uyarıyorum iç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini bilecek. PKK'ya eylem yaptırmak size mi düştü, FETÖ'ye kucak açmak size mi düştü?" ifadelerini kullandı.

İşte o konuşmadan satır başları

"15 Temmuz gecesi Karamanlı bir yiğit şehit oldu. FETÖ'cü teröristlerin alçak saldırısında 22 yaşındaki Muhammed Yalçın Ankara'da şehit oldu. Şehadet şerbetini içti. Rabbim bütün şehitlerimizi peygamberimize komşu eylesin. Karaman şehidinin emanetine sahip çıkacak. Türkiye'ye uzanan zalimlerin ellerini kıracak, Karaman 16 Nisan'da yeni bir destan yazacak.16 Nisan'da Karaman'da sandıklar evet oyları ile dolup taşacak.

MİLLET EVET DEYİNCE TELAŞLANDILAR

Büyük değişime sayılı günler kaldı. Şimdi hayır şarkısını söyleyenler baktı ki millet bunlara aldırış etmiyor, telaşlandılar. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Acaba bugün ne yalanı uydursam diye her gün saatlerce düşünüyorlar. Kılıçdaroğlu'nda gün görmemiş yalanlar var. bu sabah diyor ki, sadece Cumhurbaşkanı, sadece Vali, Sadece Büyükelçi bayrak taşıyacak, başka da kimse de taşıyamayacak. Şu bayrakları kaldırın da görsün Kılıçdaroğlu. Bu bayrağa laf edemezsiniz. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor.

SEN ÖNCE HAİN LAFININ HESABINI VER

Hem evet diyenlere vatan haini diyeceksin hem de hayır diyenlere şöyle böyle deniyor diye laf söyleyeceksin. Ey Kılıçdaroğlu, sen önce meydanlara çık ve 'Evet oyu veren haindir' sözünün hesabını ver.Darbecilerin anayasası ile gençler geleceğini inşa edebilir mi? Bu kutlu yola çıktığımızda bir söz verdik, dedik ki biz millet dışında kimseyi tanımayız. Tek patron millettir. Şimdi yeni anayasada işin sahibi millet olacak, patron siz olacaksınız. 

CHP VE HDP NE VAAD EDİYOR?

KIlıçdaroğlu'nun tek başına çalışarak iş başına gelme gibi bir hedefi yok. Yeni anayasa ile devlet içindeki paralel yapılanmalar, çeteleşmeler tamamen bitecek. Yeni anayasa ile medya patronları ile hükümet kurma dönemleri sona erecek. Manşetlerin söylediği değil, milletin söylediği olacak. İkiz kardeşler CHP ve HDP hayır oyu için ne vaad ediyor? 

İSTİYORLAR Kİ BU ANAYASA İLE DEVAM EDELİM

Yeni sistemle, engelli koşu yok, şeytan taşlama yok, belirsizlik ortadan kalkıyor. Cumhurbaşkanı-Başbakan anlaşmazlığı bu sistem ile sona eriyor. İstiyorlar ki bütün bu olumsuzluklara rağmen bu 82 model anayasa ile yola devam edelim. Bu hali ile anayasa milli iradeyi engellemek için iyi bir araç. CHP'nin de HDP'nin de uykuları kaçıyor. Söylemlerine bakın hep aynı, boşuna ikiz kardeş demiyoruz. 

KILIÇDAROĞLU YİNE EVE ELİ BOŞ DÖNECEK

Bunların sicili bozuk. Marmaray'ı yapıyoruz hayır, Avrasya Tüneli'ni yapıyoruz hayır, şehir hastanelerine hayır, oto yollara hayır, hızlı trenlere hayır. Bunlardan hayır gelir mi? İstedikleri kadar karşı çıksınlar,  Kılıçdaroğlu 7 seçimdir eve eli boş dönüyor, bu seçim de aynı olacak.

OYU VEREN HESABINI DA SORAR


Yeni sistemle Cumhurbaşkanı hem yetkili hem sorumlu olacak. İşte yeni anayasanın özelliği millete hesap sorma yetkisini getiriyor. Oyu veren hesabı da sorar. Bakın Türkiye'de 1950'den beri 67 yıl geçti, 48 hükümet kuruldu. 17 ayda bir hükümet kuruldu. 17 ayda ne yapacaksınız?

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI MODA OLDU

Türkiye demokratikleşme yolunda mesafeler katettikçe Avrupa'nın bazı ülkelerinde maalesef ırkçı söylemler gün geçtikçe artmaya başladı. Erdoğan düşmanlığı moda oldu. Terör örgütlerinin, PKK'nın, FETÖ'nün adamları rahatça 'hayır' propagandası yapıyor, 'hayır, hayır' diye sokak sokak dolaşıyor, bölücü başının posterlerini taşıyor ama 'evet' demek yasaklanıyor. Bunun adı düpedüz ırkçılıktır.

AB'YE PKK TEPKİSİ

Bizim Türkiye olarak kimseyle sorunumuz yok ama inatla kriz çıkarmak isteyenlere bu millet eyvallah deme. AB Türkiye'yi 54 yıldır oyalıyor. AB'yi uyarıyorum iç işimize karışmayın, kendi işinize bakın. Herkes yerini bilecek. PKK'ya eylem yaptırmak size mi düştü, FETÖ'ye kucak açmak size mi düştü?"

YORUMLAR 8
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    bu avrupanın teröre karşı olduğuna hiç inanmadım,inanmamda.bunlar Türkiye aleyhine çalışan herkesi kucakladı ve buna devam edecekler.ama çatlasalarda patlasalarda,önümüzü kesemezler.bir kere hızımızı aldık.
    Cevapla
  • Aspirin 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD yakımıza gelsin isterlerse beyaz sarayı oralara tasısınlar ozaman görüşürüz ecnebiletde moda oldu eşbaşkanlık bir gün ABD yok olacak
    Cevapla
  • mehmet Çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım biz sandıkları evetlerle doldururuz inşallah. siz OHALI devam. Barajı indirme. idamı çıkarın sevgilerimle
    Cevapla
  • memet 6 yıl önce Şikayet Et
    içimizdeki hainlerle uğraşarak ihracat veriyorlar disardakilerin hayinlikleri bizi sarsmaz
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakan;Biz sizden İDAMI beklerken siz Seçim Barajının aşağı çekilebileceğini söylüyorsunuz bir de Batı Ülkelerine mitingler için kızıyorsunuz.Biz PKK'ya Mecliste temsil hakkı vermişken Batının yaptığı gayet normal.Birde PKK nın temsiliyetini artırmak için Seçim barajını aşağı çekeceğiz diyorsunuz.Biz aşağı değil yukarı çekilmesini ve İdamın gelmesini istiyoruz.Bilmem kısaca anlatabildim mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi